dilluns, 11 d’abril del 2022

Crònica jornada 9 i 10 d'abril

Infantil mixt 6 - H. Cardedeu 36

Partit a casa contra Cardedeu, partit on els nostres no han estat del tot encertats.

Hem començat molt bé la primera part realitzant bones defenses provocant que el rival no pogués marcar ni atacar còmodament, malauradament durant aquesta part els nostres han començat a abaixar els braços en defensa cosa que l'equip contrari ha utilitzat per marcar una gran diferència de gols per acabar aquesta part.

Durant el descans, hem plantejat una tàctica mai utilitzada pels nostres infantils. Des del cos tècnic ham proposat dur a terme una 5:1 per intentar millorar i/o evitar que els rivals tinguessin tants espais per entrar.

Durant la segona part vam plantejar la tàctica comentada anteriorment. La qual va resoldre el problema dels espais, ja que amb aquesta hi ha menys espais entre defensors. Però la principal dificultat que vam tenir va estar baixar al contra gol, els nostres no baixaven ràpid i el rival corria tots els contraatacs.

L'atac durant tot el partit va ser molt estàtic, el nostre infantil no entrava en carrera ni tenia intenció d'entrar a porteria.

Hem de continuar treballant i sent molt constants durant els entrenaments per millorar i polint aquests aspectes.

Marina P.

Cadet masculí 32 - HC Sant Boi 36

Partit un altre cop contra Sant Boi rival que ens hem enfrontat 4 vegades aquesta temporada i el coneixem molt bé.

Sabíem del seu potencial ofensiu sobretot en els seus primeres línies de pivot. Vàrem plantejar el partit com una final pels nostres, ja que hem de sumar de 2 en 2 si volem aspirar al top 4 de segona catalana.
L'inici del partit va ser dels millors a favor dels nostres, ja que varem obtenir un avantatge de 4 gols. Sens dubte que van ser els primers millors 20 minuts de la temporada.
A partir de l'esmentat minut tot va canviar a causa d'una mixta a Joan que ens va tornar bojos en tasques ofensives i això els hi va permetre remuntar i posar-se amb un més 4 a favor dels visitants en el descans.

A l'inici de la segona van mantenir la mixta i varen tornar els dubtes en tasques ofensives mentre que el seu atac mantenia les seves estadístiques habituals. La segona part va quedar en empat ells es van dedicar a mantenir l'avantatge proporcionat a la segona part i nosaltres no vàrem ser capaços de remuntar en el marcador.

Un autèntica llàstima, ja que els nostres van fer un gran esforç durant tot el partit. Sens dubte és el millor partit que hem fet contra ells, i qui sap que amb un canvi més a la primera línia i amb el nostre porter recuperat la cosa hagués canviat, n'estic totalment segur.
En definitiva se'ns complica molt l'accés al somiat top 4, actualment queden 4 jornades de lliga que de ben segur les intentarem guanyar totes, perquè els jugadors es mereixen acabar aquesta dura temporada amb aquest premi.

Marc T.

Juvenil masculí 27 - H. Calella 29

Partit molt important el que han disputat els nois del juvenil contra el rival directe de Club Handbol Calella.

El partit ha començat amb igualtat al marcador, però ràpidament els visitants marcaven diferències amb els xuts exteriors i una defensa 6-0 molt compacte. Tot i això els esparreguerins trobaven espais de penetració jugant el 2 contra 2 a la zona central i els han obligat a col·locar un avançat per entorpir la circulació de pilota. Per culpa d'això els Calellencs han recuperat diverses pilotes i fent un parcial inversemblant han marxat al descans per davant 8-15.

A la represa els locals han sortit amb totes les ganes de remuntar i guanyar el partit.
Un atac molt més fluid però no suficient per retallar gols a causa de la fluixa defensa. Després d'un temps mort demanat pel nostre entrenador, els locals han pujat la defensa a 3-3 per recuperar pilotes.
Amb un parcial de 4-0, gràcies als gols de Joan al lateral dret i les bones finalitzacions d'Aitor des de l'extrem, els nostres han tingut l'empat a tocar, però unes imprecisions en atac no han permès i el partit ha finalitzat amb victòria dels visitants per 27-29.

Cal destacar el bon partit d'Oriol a la porteria que tot i no ser porter va aportar amb unes grans aturades en moments importants.

Carlos P.

H. Joventut Ripollet 22 - Sènior masculí 32

Aquesta setmana el nostre equip sénior s'ha desplaçat a la pista del Joventut Ripollet, un equip desconegut per a nosaltres i amb absències rellevants a l'equip que creaven la incertesa.

Per sort, de bon inici els joves jugadors Esparreguerins han sortit concentrats i amb un bon joc combinatiu i una intensa defensa encarrilaven ben aviat el marcador fins a un 1-9 en els primers minuts que donava tranquil·litat i donava opció a donar descans als habituals jugadors de la primera línia amb els 2 únics canvis que es disposaven, podent mantenir un bon nivell d'intensitat arribant a un 10-17 a la mitja part.

Als primers minuts de la represa no va canviar gaire el joc i el nostre jove equip aconseguia la diferència més gran en el marcador, 11 gols que sembla trencar el partit definitivament, però una expulsió directa sobre el nostre capità Albert, ena deixava molt mancats d'efectivitat a la primera línia, els nervis i les precipitacions apareixien i l'equip local ho aprofitava per acostar-se perillosament al marcador a 5 gols.
Un temps mort demanat pels tècnics Esparreguerins aconseguia calmar els nervis i amb unes precises indicacions per l'atac ràpidament es tornaven a aconseguir avantatges considerables al marcador arribant al 22-32 final.
Una victòria que manté una setmana més l'equip en el liderat. Ara l'equip tindrà dues setmanes de descans en les que aconseguirem recuperar jugadors importants i afrontar els partits finals del grup amb més tranquil·litat.