Cròniques jornada 27 i 28 de novembre

Us deixem les cròniques del cap de setmana

Infantil 8 - H Cooperativa Sant Boi 42

Aquest dissabte els nostres infantils han jugat contra La Cooperativa de Sant Boi.

Els nois iniciaven el partit amb un parcial de 3-1 que afavoria als nostres, i arrencaven a la primera part amb molta confiança i molt bona dinàmica. Això feia que és reflectís al marcador amb un 6-12.

Malauradament aquesta bona actitud no s'ha mantingut a la represa, el rendiment ha baixat, els nois començaven rebent 10 gols als primers minuts de la segona part. L'atac posicional dels nostres no aconseguia travessar la defensa dels rivals però els santboians, que tenien un bon aguant físic, aprofitaven que la defensa no baixava a replegar, anotant així 30 gols a la segona part.

Ara toca seguir treballant per a intentar que l'equip jugui sempre com a la primera part i no es cometin més els errors de la segona.

Joan M.

Cadet 40 - Handbol Gavà 25

Primer partit de la segona volta pel nostre equip cadet, enfrontament marcat en el calendari amb vermell, ja que vàrem perdre a la primera volta allà a Gavà i calia treure els 2 punts per començar també la segona volta amb bon peu.

Partit que ja va començar amb els nostres molt concentrats des de l'inici, factor que ens va permetre posar-nos amb un avantatge de 6 gols a favor dels nostres. En finalitzar la primera part vàrem poder ampliar l'avantatge amb un mes 8 que ens donava aires per afrontar el segon període amb molt marge i per fi amb una mica de tranquil·litat.

Segona part vàrem augmentar inclús el bon nivell mostrat en la primera part acabant amb un avantatge de 15 gols per part dels locals .

Sempre traiem un aprenentatge i sobretot cada cop ens coneixem més, sabem que fem 4 coses bé però si les fem durant tot el partit i a sobre la porteria està pletòrica som un equip molt difícil de batre. Així va ser fent el ABC del contraatac bé i tancant la nostra defensa sent proactius a zona de pilota i de no pilota ens vàrem disparar en el marcador .

Staff tècnic molt satisfet amb aquest bon rendiment i encara més important amb l'implicació dels nois i les seves ganes de voler més i més, és sens dubte el millor que hagem pogut fer amb ells vist com estava l'equip a inicis de temporada.

Destacar l'enorme progressió del nostre central defensiu i pivot internacional Henrique juntament amb Eric el nostre capità que ja no només marca gols de contraatac sinó també és molt eficaç en el nostre atac estàtic .

Seguim mirant cap amunt perquè a il·lusió i ganes pocs equips ens guanyen.

Marc T.

Juvenil 27 - H. Ràpid Cornella 23

Primer partit de la segona volta dels nostres juvenils contra un ja conegut H. Ràpid. Cornellà.

El partit va començar amb una clara superioritat dels cornellanencs tant en atac com en defensa. Els visitants penetraven de forma molt senzilla per la part central de la defensa, la qual cosa va obligar els esparreguerins a tancar la 5-1 i endurir les ajudes. Tot i això, les penetracions d'Oriol i els gols d'Adrià des de la posició de pivot mantenien un resultat igualat en el marcador a la mitja part de 9-8.

A la represa, com cada partit, els nostres nois van sortir molt motivats per endur-se els dos punts. Gràcies als contraatacs de Parcerisas i les penetracions de Marc, que acabaven en gol o penal, eixamplaven la diferència de gols. Finalment, un seguit de gols de Joan i bones defenses de Rubén feien arribar al 27-23 amb el qual els dos punts es quedaven a casa.

Cal destacar el debut de Parcerisas amb el juvenil que tot i ser cadet va aportar molt tant en atac, amb el seu 1 vs 1, com en defensa recuperant pilotes i marcant de contraatac.

Carlos P.

Sènior 21 - H. Martorell 25

Aquest cap de setmana s'ha jugat el derbi del Baix Llobregat BM. Esparreguera contra l'H. Martorell al pavelló de El Castell.

La primera part del partit ha estat força igualada amb alternances en el marcador. Una defensa força bona del nostre equip sènior, produïa errors en atac del Martorell que eren aprofitats per sumar gols i posar-se per davant en el marcador durant bona part de la primera part. Incomprensiblement, als últims minuts de la primera part, amb una exclusió de l'equip visitant i amb l'oportunitat de marxar en el marcador, una sèrie d'errors en atac feien encaixar un parcial de 0-2 arribant al final de la primera part amb un marcador de 12-11.

A la represa, amb un jugador més un altre cop, tornàvem a no aprofitar la situació i un altre parcial 0-2 en contra col·locava l'equip rival a 3 gols per davant en el marcador. Tot i la decent defensa efectuada en aquesta ocasió pel nostre equip, les moltes imprecisions en atac feia que no ens poguéssim acostar en l'electrònic, arribant al 21-25 final que ens enfonsa una mica més en la part baixa de la classificació.

Amb aquest partit s'arriba al final de la primera volta. De cara a la segona volta queda clar que s'haurà de treballar molt per millorar el nostre atac en joc estàtic, si volem escalar posicions per optar al passe de la segona fase de la lliga.