dijous, 16 de desembre del 2021

cròniques jornada 11 i 12 de desembre

Us deixem les cròniques de la jornada passada

Handbol Esplugues 50 - Infantil mixt 5

Partit contra Esplugues al seu pavelló, aquest ha estat ple d'errors per part dels nostres jugadors i jugadores.

La primera part ha començat amb els i les nostres posats al partit tot i que el rival era superior en nivell a nosaltres. A mesura que corrien els minuts l'equip s'ha anat desanimant i com a conseqüència cometre cada cop més errors.

Seguint amb la segona part els nostres van tenir moltes oportunitats de llançament que van fallar.
Ja als últims minuts van revolucionar-se tots els jugadors i jugadores del nostre equip provocant molt errors de passes i pèrdues de pilota que l'equip contrari va saber utilitzar.

Hem de seguir treballant per millorar aspectes com passes, recepció...

Marina P.

Handbol Ribes 25 - Cadet masculí 39

Partit ben ďhora al pavelló del Sant Pere de Ribes, el qual va provocar que els nostres estiguessin una mica adormits sobretot en l'escalfament. No va ser així a l'inici del partit, ja que vàrem sortir molt endollats des del primer minut cosa estranya en nosaltres.
Sabíem que era un rival físicament i tàcticament inferior i fent mínimament les coses bé tindríem una distància els primers 20 minuts còmode com va poder esdevenir-se a la realitat. Tot i que els últims 10 minuts de la primera part no van ser els millors del món vàrem sortir amb un avantatge de 6 gols al descans.

L'equip per fi l'hem fet competitiu i exigent, tot i l'avantatge les cares dels jugadors no eren de màxima satisfacció en el rendiment i la regularitat mostrada. Això va fer una reacció més que notable en els primers minuts de la segona que ens vàrem disparar cap a una distància de 12 gols en el marcador, la qual ens va permetre posar el "modo avion" fins a acabar el partit.

Destacar l'enorme actuació del nostre porter "LandinPoyatos que va estar fantàstic a la segona meitat i també cal afegir l'actuació del nostre guerrer Joel que malauradament va acabar amb 2 grapes al cap.

Seguim amb una dinàmica envejable, construint un equip en totes les lletres i conscients que pot ser un any especial per tots i totes. Seguim remant!

Marc T.

CE Molins de Rei 31 -- Juvenil masculí 18

Segon partit de la segona volta dels nois del juvenil masculí contra l'actual líder de grup l'Handbol Molins de Rei.

El partit va començar amb moltes errades de cara a porteria per part dels nostres. Això i la tova defensa va provocar que ja des de l'inici del partit els molinencs dominessin el marcador.
Els bons llançaments d'Adrià i les finalitzacions d'Aitor no eren suficients per aturar l'embranzida dels locals. Els constants contraatacs feien patir de valent als nostres juvenils que arribaven a la mitja part amb un resultat molt a favor dels blancs i verds.

A la represa els esparreguerins van endurir la defensa fent molts més cops francs i van trobar encert de cara a porteria amb 3 gols d'Unai des de l'extrem dret i els contraatacs de Parcerisas corrent des de l'avançat. Tot i això els nostres no aconseguien remuntar el partit que cada cop estava més decidit.

Finalment, el partit va acabar amb un resultat de 31-18. Els nostres juvenils seguiran lluitant per mantenir aquesta segona plaça de grup per aconseguir passar a la segona fase.

Carlos P.

CH Sant Joan Despí 34 - Sènior masculí 17

Partit complicat, tal com es preveia, a causa de les baixes de l'equip Esparreguerí i al bon nivell del Sant Joan, que es presentava com a líder imbatut.
Al començament del partit els homes de Sergi i Cèsar, van poder plantar cara al líder, però ràpidament es va comprovar que era un mer mirall. L'imprecís joc d'atac estàtic de l'Esparreguera produïa moltes errades que eren castigades amb ràpids contraatacs que ampliaven cada cop més el marcador fins a arribar a la mitja part amb un 18-6.

A la represa amb un Sant Joan molt còmode en el partit es va poder relaxar i d'aquesta manera el joc Esparreguerí va poder millorar, tot i no poder reduir la diferència en el marcador. Al final del partit el marcador va reflectir un dolorós i merescut 34-17 demostrant la superioritat de l'equip local.

Sergi G.

Sènior masculí 23 - H. Claret 23

Diumenge va ser el dia de la presentació de tots els equips d'Esparreguera i en acabar donaria inici el partit que ens enfronta contra el tercer classificat del grup amb el record del partit d'anada on vam encaixar la primera derrota amb 7 gols de diferència.
Aquest partit, però pintava diferent i tot i tenir els jugadors força cansats del dia anterior, van demostrar que quan volen saben defensar a un alt nivell, i aquí va estar la diferència amb altres partits jugats.
La bona defensa proposada per l'equip local produïa errors en atac que es van saber convertir en contraatacs, també l'atac posicional va millorar respecte a altres dies i de mica en mica s'anava aconseguint avantatges en el marcador fins a situar-nos 3 gols per davant.
Un seguit de canvis, va fer baixar el nivell en atac i es van perdre un seguit de pilotes que va aprofitar l'H. Claret per empatar el partit 11-11 a la mitja part.

A la represa, un sòlid equip Esparreguerí aconseguia frustrar els atacs contraris i tornar a recuperar un avantatge de 4 gols en l'electrònic. L'Handbol Claret, però, no va donar el partit per perdut en cap moment i gràcies a això i la falta d'experiència dels joves jugadors locals, va fer que en els minuts finals no s'aconseguís gols en clars llançaments i es perdessin pilotes en atac, cosa que va aprofitar l'equip contrari per empatar el partit en els últims segons amb dos més que dubtoses decisions arbitrals que ens van jugar una mala passada.
D'aquesta manera se suma un punt més que tot i seguir en les posicions baixes de la classificació, ens esperonen una mica per continuar treballant pels pròxims partits