dilluns, 14 de juny del 2021

Cròniques cap de setmana 12-13 de juny

Tres partits han disputat els nostres equips aquest cap de setmana, per algun ha significat el final de la competició aquesta temporada, que sens dubte ha estat ben estranya, marcada per la Covid 19.

Alguns equips acaben també cicle, passant a categories superiors, en els dies vinents acabarem de planificar la propera temporada, que esperem amb la il·lusió que sigui millor que aquesta.

Us deixem amb les cròniques dels partits.



CH Martorell 17 - Infantil mixt 24

Els nostres infantils es desplaçaven a les 16 h, al sempre complicat camp del Club Handbol Martorell, per a disputar el partit corresponent a la penúltima jornada de la competició.

El partit va començar amb molta igualtat en el marcador on tots dos equips aconseguien superar a les defenses rivals amb poques dificultats. La primera línia martorellenca feia estralls amb els llançaments exteriors, la qual cosa, va obligar el tècnic visitant a demanar temps mort per organitzar una defensa una mica més pressionant per dificultar aquests llançaments. En atac, tot i tenir nombroses pèrdues de pilota, els esparreguerins trobaven gols aprofitant les penetracions de Pau i els xuts exteriors d'Hugo i gràcies a unes bones defenses marxàvem al descans amb dos gols de diferència.

A la represa els visitants van augmentar la intensitat defensiva amb un Pau pletòric en les ajudes i blocatges al centre de la 5-1 que aprofitava Parcerisas, aquest cop d'avançat, per córrer al contraatac i marcar gols ràpids que eixamplaven la diferència de gols en el marcador.

Finalment, el partit va acabar amb victòria per 17-24 a causa de diverses pèrdues de pilotes dels martorellencs que els visitants culminaven amb molta solvència.

Amb aquest resultat els nostres infantils afrontaran el proper i últim partit contra el CH.Sant Esteve Sesrovires ben preparats, ja que serà un dels partits més difícils de l'any.

Cal destacar com sempre la gran actuació de Joel a la porteria on, ajudat per la nostra defensa, va realitzar una gran quantitat d'aturades.

Carlos P.


Cadet 32 - H. Sant Cugat Groc 23

Últim partit pel cadet, que acaba la temporada amb victòria a casa, davant el St. Cugat Groc, partit que definia la posició final a la lliga de segona catalana.

Un altre inici espectacular, posava als esparreguerins 7-1 en els primers compassos de partit. Moment que el St. Cugat demanava temps mort per aturar l'allau de joc dels nois del Carlos i l'Elsa. En un primer moment, semblava que havia tingut el seu efecte el temps mort, però després d'un petit parcial de 0-3, l'equip local tornava a agafar empenta amb accions d'u contra u, i trobant la superioritat després de l'ajuda defensiva. A poc a poc marxava en el marcador fins a arribar al final dels primers trenta minuts a una clara avantatge de 18-7.

La segona part, començava amb un intercanvi de gols, on les defenses no estaven a l'altura. L'atac santcugatenc, entrava a sis metres sense gaire dificultat, amb accions individuals que desbordaven la defensa local. Només les parades del porter esparreguerí August i la bona eficàcia de l'atac, feien que la diferència entre tots dos no baixes de deu gols. Només al final, amb la relaxació de veure's guanyadors, els visitants baixaven de deu, la diferencia. 32-23 Per finalitzar una temporada atípica.

Des d'aquestes línies, l'Elsa i jo, volem agrair el compromís de l'equip cadet, jugadors i delegats, que tot i les circumstàncies, ha sigut molt bo, i han fet que hàgim gaudit de l'handbol.

Carlos P.

Com deia en Carlos a la seva crònica, darrer partit del Cadet aquesta temporada, un Cadet que ha sabut sobreposar-se a les dificultats i que ha experimentat una notable millora sota la direcció d'en Carlos i Elsa, que ha aconseguit formar un molt bon grup. Gràcies a tots dos per la bona tasca feta, però sobretot pels valors que representeu i que heu transmès també als nostres nois.
L'any proper el gruix dels jugadors passarà a categoria Juvenil, un extraordinari repte que segur que abordaran amb les mateixes ganes i il·lusió que aquest any.

JD


H. Sant Marti Adrianenc 40 - Juvenil 33


Meritòria 6a posició a 1a Catalana dels nois d'en Joan i Sergi, que amb la derrota a la pista del bon equip barceloní no aconsegueix la 5a plaça.

El partit es preveia complicat, com tota la temporada, amb només 1 canvi, davant l'àmplia banqueta local, i amb la baixa d'Isaac al minut 10, ni això. Per sort, ha pogut tornar a pista cap a final de partit.

El partit anava a tenir un ritme molt intens, ja que els 2 equips s'alimenten molt a base de contraatacs, i així ha estat, el Sant Martí aconseguia les primers avantatges per imprecisions dels nostres, que s'han vist a remolc des d'un bon inici en el marcador, però, no han deixat de lluitar, i mostrant una entrega i sacrifici enormes, capgiraven el marcador a força de picar i picar i tornar a picar pedra. Fins a 3 ocasions han tingut per empatar el partit, però no ha estat fins als darrers instants de la 1a part quan han aconseguit materialitzar la remuntada, i acabar la 1a part dominant el marcador (17 a 19).

L'inici de la 2a part ha estat decisiu. Els d'Esparreguera han fet el primer gol, i els locals han quedat amb un jugador menys, semblava que era el moment de desenganxar-se, però, ha estat tot el contrari. 2 errades clares de llançament, i uns desajustos greus defensius han fet guanyar el parcial tot i la inferioritat als de casa, i no s'han conformat, sinó que han continuat fent sang amb un parcial de 5 a 0 ficant-se 23 a 20 al marcador.

El time out ha trigat a arribar intentant allargar-lo en previsió de la fatiga que s'estava acumulant a les cames dels visitants, però finalment s'ha demanat i tampoc ha servit de gaire. Els liles ja tenien les regnes del partit, però els blaus no han deixat de lluitar en cap moment, les cames fallaven, però les ganes i actitud no han fallat en cap moment, més aviat al contrari, i l'arribada del Cadet de 1r any Joan Morales al minut 50 per donar un cop de mà, ha servit per acabar amb el cap ben sobre el parquet tot i caure 40 a 33.

Amb el xiulet final, han arribat felicitacions per part del Sant Martí Adrianenc, inclús de l'àrbitre i família, que han reconegut l'enorme entrega i bon nivell mostrat en tot moment, just reconeixement per a la feina del nostre Juvenil!

Joan O.


En Joan tanca una etapa de dos anys amb aquest equip, que ha de ser el bloc del Sènior del pròxim any, i ens ha volgut deixar unes paraules.

Amb aquest partit tanco una etapa on he patit, he treballat, he gaudit de les millores obtingudes, però sobretot, cada dia he rigut i he estat feliç, tot i els entrebancs que hem patit, amb aquest grup.

Sense l'ajuda de Carlos P. Jr la temporada passada, i la de Sergi G. l'actual, a qui li agraeixo especialment tot el que ha fet per nosaltres aquesta dura temporada i li desitjo molta sort i encerts en la pròxima etapa que començarà amb el grup, res de tot això no hagués estat possible (, potser els meus empipaments, si..)

Cal tornar a reconèixer l'enorme tasca de Carlos i Elsa en la formació d'aquests nois durant tants anys també.

Però, sobretot, l'entrega de tot el grup, qui més, qui menys, però el paper no era gens fàcil, i cada cop s'hi sumaven més entrebancs, així que el meu reconeixement a haver assolit els objectius i inclús superat, però, sobretot sobretot, el meu agraïment a aquells qui han estat picant pedra de valent dia a dia.

Molta sort, nois! Us seguiré de prop.


Darrer partit també pel Juvenil, doncs, amb canvi de cicle inclòs, ja que com dèiem aquest equip ha de ser el bloc del proper Sènior.

Any complicadíssim pels nois i tècnics, moltes vegades curts de jugadors, amb pocs partits disputats i sense instal·lacions adequades, i així i tot hem vist grans partits. I per en Joan només tenim paraules d'agraïment, per la seva dedicació tot i l'adversitat i la seva bona feina al davant de l'equip.

JD