dijous, 16 de gener del 2020

Prèvia jornada 18 i 19 de gener


Ja tenim a tocar el cap de setmana i torna l'activitat! Després de les vacances nadalenques, i d'un cap de setmana amb pocs partits, aquest proper podrem gaudir de tots els nostres equips en competició, amb partits molt interessants.
Ho expliquem:

Començant pels partits a casa, en Benjamí s'estrenarà en competició a El Castell aquest dissabte. Els nois i noies de la Marina i l'Albert tindran un rival complicat, l`Handbol Ribes Costerets Vermell, però han treballat fort aquests mesos en els entrenaments i tenen moltes ganes d'ensenyar-nos el que han après. Segur que gaudirem d'un bon partit

Simultàniament, com és habitual en els partits de mini handbol, l'Aleví rebran a l'Esportiu Castelldefels, rival ja conegut i que posarà les coses molt difícil aels nostres jugadors i jugadores. Els nostres han avançat molt en el seu joc aquesta temporada, i segur que lluitaran per un bon resultat.

El darrer partit a cas de la matinal de dissabte enfrontarà al nostre Cadet amb el CH. Ràpid Cornella, un rival difícil. Els nois de en Carlos i Elsa milloren dia rere dia en el seu joc, i segur que ben aviat el seu esforç tindrà recompensa.

Ja fora de casa, l'infantil viatjarà fins a Barcelona en aquesta segona fase, en la que s'han incorporat equips del Consell Esportiu del Barcelones. El seu rival, el AE Lycée Français A es desconegut pels nostres, però segur que faran un esforç per començar amb bon peu i obtenir un bon resultat.

I ja per acabar, el diumenge el Juvenil es desplaçarà fins a Vilanova, on l'espera l'equip local. Els nois porten una bona dinàmica de joc i resultats, que voldran mantenir en una pista sempre complicada, si volen seguir lluitant per les posicions capdavanteres de la classificació.

Molta sort a tots! Us hi esperem!

Prebenjamí descansarà aquesta setmana