Cròniques jornada 1 i 2 de novembre

Us deixem les cròniques dels partits disputats el cap de setmana passat:

Cadet 39 - Handbol Gava "B" 44

Jornada emocionant la disputada aquest cap de setmana al pavelló de El Castell, el Cadet masculí rebia la visita de l'handbol Gavà.

El partit començava amb un "toma y daca" per part dels dos equips, en atac, els locals combinaven grans accions individuals per part de les seves primeres línies, en Joan i Genís, amb accions col·lectives ben finalitzades pels pivots i extrems. En defensa, només alguna relaxació puntual feia que el Gavà, mantingués el ritme del partit. Així al minut 15, l'Esparreguera dominava en el marcador 13 a 10. Aleshores, l'extrem dret del Gavà, es carregava l'equip a l'esquena i amb la seva aportació golejadora i donant suport als seus companys aconseguien remuntar el resultat i acaben la primera part amb un avantatge de tres gols, 23-26. Aquest resultat, posava en evidència la manca de defensa per part dels dos equips.
La segona part començava amb tres perdudes de pilota per part dels esparreguerins, que facilitaven que l'equip visitant agafes distància en el marcador. Tot i les errades en atac, el cadet esparreguerí ha seguit concentrat, i realitzant un parell de bones defenses, cosa que no s'ha vist gaire en aquest partit, aconseguien minimitzar la diferencia a cinc gols, a partir d'aquest moment, les defenses tornaven a desaparèixer i els atacs les superaven clarament. Els esparreguerins trenaven jugades col·lectives, amb passes i va amb el pivot, entrades a sis metres dels extrems i alguna circulació de pilota finalitzada des de l'extrem. En general un bon partit en atac, però caldrà millorar molt la defensa per poder guanyar algun partit, cosa que de ben segur que arribarà.

C.P.

La Salle Bonanova Atlètic25- Juvenil 17

Gran inici dels juvenils d'en Joan i Carlos, que avui estrenaven la seva variant en el seu sistema defensiu, i aconseguien 2 recuperacions de pilota només començar el partit, que donaven ales a l'equip.

Fins al minut 15 de la 1era part, l'equip es mostrava amb una solidesa defensiva mai vista fins al moment, i dominava el marcador amb un clar 3 a 10, però, aquí es van acabar les idees de l'equip.

Els locals van apretar les dents en defensa, i van col·lapsar als nostres i els tècnics, desitjaven el pas pel vestuari per intentar donar eines a l'equip, tot i així, s'acabava la 1era part amb un favorable 9 a 11..

Però, el pas pels vestuaris, no va produir efecte, i 2 pèrdues incomprensibles en l'atac posicional només començar la 2a part, feia empatar el partit als locals, que ja no van aixecar el peu de l'accelerador.

L'equip es mostrava feble defensivament, i dèbil en atac, amb abusiu ús del bot, i una eficàcia baixíssima de cara a porteria. Per rematar-ho, seguim regalant més de 6 pilotes per part cada partit, i així, es complica de manera exagerada qualsevol partit.

En aquest partit, en Nico es va quedar molt sol defensivament parlant, i una targeta vermella a Parcerisas per un fortuït cop en una acció defensiva rematava els ànims dels nostres.

Toc d'atenció important a algun membre de l'equip, que perdia els papers en el transcurs dels minuts finals, canalitzant la ràbia pel marcador en actituds deplorables.

Setmana vinent, rebrem la visita del Molins de Rei, a veure si, per fi, l'equip dóna el pas endavant.