dijous, 24 d’octubre del 2019

Prèvia Jornada 26 i 27 d'octubre


Ple de partits aquest cap de setmana, distribuïts al llarg de dissabte al matí i tarda i diumenge. Partits amistosos en alguns casos i de competició d'altres, però segur que tots oferiran un bon espectacle, i podrem tornar a gaudir de l'Handbol.

Ho expliquem:

Començarem el dissabte al matí a El Castell, on el nostre Benjamí s'enfrontarà als veïns del CH Martorell. Una bona oportunitat perquè els nostres practiquin en competició allò que han estat fent als entrenaments, segur que ens sorprendran.

Paral·lelament el nostre Aleví s'enfrontarà també al Martorell, en partit amistós. L'equip, totalment renovat del de la temporada passada, està en ple procés de formació i adaptació a la nova categoria, i a poc a poc va mostrant un joc més estable i segur.

També dissabte al matí, però en aquest cas a fora, l'Infantil anirà a Martorell, també en partit amistós. Els nois d'en Carlos i Joan han començat molt bé la temporada, mostrant un bon nivell, que segur voldran fins i tot millorar aquest dissabte.

I ja a la tarde, el Juvenil rebrà al CH Martorell, en aquest cas en competició oficial, en el quart partit entre els dos clubs del cap de setmana. Els nostres han entrenat dur durant la setmana, de fet hauran de treballar fort per obtenir un bon resultat davant d'un rival que no donarà facilitats.

Ja en diumenge, i també lluny de El Castell, el Cadet anirà fins a Cornella per enfrontar-se a l'equip local. Un partit complicat per a un equip que estrena categoria i competició, i que va millorant partit rere partit.

Per a tots ells, molta sort!!

Prebenjamí descansarà aquesta setmana