dimarts, 15 d’octubre del 2019

Cròniques Jornada 12 i 13 de octubre

Només dos partits aquest cap de setmana, ja que els equips del Consell no tenien jornada.

Aquí us deixem les cròniques

CH. Sant Joan Despí 35 - Cadet 18

Aquest dissabte el cadet masculí jugava a la pista del Sant Joan Despí "B",

Els primers minuts dominaven les defenses sobre els atacs, imprecisions i errades en el llançament mantenien el marcador igualat. Fins al minut 15, la defensa esparreguerina aguantava les esbrancades de l'handbol Sant Joan, a partir d'aquest moment, les errades en les passades I les males recepcions provocaven contraatacs que feien agafar diferencia en el marcador a l'equip local, arribant al descans amb un parcial de 17 - 7.

A la represa, els esparreguerins milloraven la defensa amb ajudes i més intensitat, així aconseguien mantenir el resultat. Tot i la millora defensiva, l'handbol Sant Joan imposava la seva superioritat física per seguir augmentant la diferència. El segon parcial acabava 18-11, durant molta part del segon temps, els esparreguerins van mostrar ser capaços de plantar cara a un gran equip. El resultat final reflecteix la superioritat dels santjoanencs 35 - 18, però també la millora del nostre cadet.

Juvenil 30 - C.H. Vilanova i la Geltrú 25

Estrena a Lliga dels jugadors d'en Joan i Carlos, que després del gust agredolç del debut a Tortosa, arribaven amb ganes de mostrar la feina feta als entrenaments aquesta setmana.

Els nostres sortien amb una defensa, aquesta vegada sí, ben tancada, i aconseguien nombroses recuperacions de pilota al principi de partit, que, sumat a les aturades dels nostres porters, donaven un marge còmode en el marcador favorable als nostres.

Però, coincidint amb el relleu de jugadors a pista, i un canvi defensiu de l'equip visitant, tornaven a veure els fantasmes de la 1era part de Tortosa, i, nombroses imprecisions, juntament amb el forat en els exteriors defensius, permetia als nois de Vilanova arribar a la mitja part ficats al partit, amb un 14 a 11 favorable als locals.

A la segona part, s'ha pogut veure un petit pas endavant dels nois, amb variant defensiva en superioritats numèriques, i començant a veure el model de joc transició defensa – atac, treien profit d'accions, treien profit d'accions col·lectives.

Però, algunes d'aquestes accions, en lloc de transformar-se en un gol favorable en contraatac, acabava amb gol encaixat per no anotar-lo, i això s'ha vist fins a 3 vegades durant la part, i ha provocat veure un marcador més ajustat del que el nivell dels 2 equips ha mostrat a pista.

Seguirem treballant aquesta setmana vinent, per tal de lluitar per la victòria en el llarg desplaçament a Cambrils del proper cap de setmana.