dilluns, 28 de gener del 2019

Cròniques jornada 26 i 27 de gener

Un cop acabat el cap de setmana és hora de fer balanç, un balanç positiu si jutgem el joc dels nostres equips, que en general va millorant, fruit de l'esforç dels nois i noies en els entrenaments i de la bona feina feta pels entrenadors. En l'apartat de resultats, victòries de l'Aleví i els dos cadets i derrota del benjamí. Ho expliquem

Lycee Bel Air  10  -  Benjamí mixt  6

Bon partit dels nostres tot i la derrota. Els dos primers quarts es va poder veure un bon joc combinatiu, amb bones seleccions de passes i amb molta mobilitat per tot el camp, perdent la primera part i guanyant la segona.
El tercer quart no va ser tan bo, van estar una mica encallats en els passes, i així i tot es va perdre només d'un gol. El quart període va ser el que va marcar el resultat, ja que el cansament dels nois i noies motivat per la manca d'efectius (només eren sis jugadors) va fer complicat superar un rival que disposava d'una banqueta més amplia.
Així i tot bon balanç del joc dels nostres, que de mica en mica van adapta'n-se al joc col·lectiu. Cal seguir treballant.

Aleví mixt  10 - C.H. Martorell negre 6

Gran victòria dels nois d'en Joan i Carlos, que sembla que després de bona feina als entrenaments troben les mateixes sensacions un dissabte al matí!
El partit ha començat amb molta intensitat i millora en el desmarc, cosa que es demanava ja fa unes jornades, i ha aparegut, però s'ha perdut la 1a part per la indecisió dels nostres de cara a porteria, tot i fer un bon paper!
La 2a part l'equip ha estat molt superior, no només en el marcador sinó en les sensacions en el joc, els nostres aconseguien recuperar ràpidament la pilota, fins i tot just després de realitzar gol! I en atac les coses funcionaven, sobretot la passada i va, els desmarcs, les combinacions entre els 4 jugadors, i fins i tot alguna finta!
La 3a i 4a part s'ha vist una gran despesa física dels nostres, lluitant totes les pilotes, la porteria ha tornat a funcionar i el contraatac, eina molt utilitzada aquesta temporada, i s'han superat els 15 gols en atac a les 3 darreres parts, tot un èxit dels nostres davant un rival que anava sobre nostre i a la volta va empatar contra nosaltres.
No podem destacar a ningú, ja que tothom ha ratllat a un alt nivell, no només estem contents per la victòria sinó per poder veure gaudir als nostres en partits oficials després de les millores constants mostrades en els entrenaments, i esperem que aquest 2on tram de competició puguem gaudir-ho cada jornada independentment del resultat.
Felicitats nois i noies! Continueu així!

Cadet femení  27 - C.E. Handbol Vendrell  20

Bon partit el que s'ha vist aquest cap de setmana al pavelló municipal de El Castell. El nostre cadet femení s'enfrontava a l'Handbol Vendrell un vell conegut tot i que ara ja feia temps que no ens hi enfrontàvem. Aquest cop sí que l'equip ha sortit endollat des dels primers minuts i gràcies a una molt bona defensa 3-2-1 aconseguia robar pilotes que servien per a distanciar-se ràpidament en el marcador. En atac estàtic però, com ja és de costum, el nostre cadet no acaba de trobar-se còmode i en forces ocasions es troben perdudes i sense idees d'atac, cosa que provoca pèrdues innecessàries que aprofita el rival.
En aquesta ocasió, el rival sempre va estar per sota el marcador, però en diverses ocasions van estar a prop d'atrapar-nos en el marcador.
Al final del partit l'electrònic indicava un 27-20 sobretot gràcies a la molt bona defensa realitzada que sembla que ens dóna una mica més d'alegria al joc de les nostres noies i amb això, la primera victòria en aquesta primera fase de la Copa Federació.
La pròxima setmana, el nostre cadet femení visitarà a domicili a l'Amposta, un equip desconegut per nosaltres.

C.H. Sant Joan Despí "B" 27 - Cadet masculí  31

Segona victòria del Cadet masculí, aquesta vegada s'enfrontava al cadet B del St. Joan Despí. El partit començava un bon parcial per als nois del Carlos i l'Elsa, la bona defensa provocava atacs ràpids i solvents. Ràpidament el marcador reflectia un clar 3-7 al minut 15 de la primera part. Tot i el bon inici dels visitants, el St. Joan Despí no deixava de treballar, i gràcies a l'efectivitat dels seus extrems, i al gran nombre d'exclusions sofertes per l'Esparreguera al final de la primera part, van recuperar la diferència a poc a poc, acabant els primers trenta minuts amb una diferència de dos gols a favor dels locals, 16 a 14.
A la represa del partit, l'Esparreguera ha començat molt fort, al minut 9, un gran parcial de 0-5, remuntava la diferència agafada pels locals. La defensa 5-1 molt compacta en el centre gràcies en gran part a l'aportació de Lucas, era un gran problema per l'atac local, contraatacs i transicions ràpides feien augmentar la diferència en el marcador. Això obligava a demanar temps mort al Sant Joan Despí. Aleshores un canvi de sistema d'atac per part dels locals, posava en "jaque" a la defensa esparreguerina, així aconseguia reduir la diferencia, però en aquest cas, no va ser prou per a capgirar el marcador, l'Esparreguera no es va deixar sorprendre i aconseguia acabar el partit amb el resultat final de 27-31.