dilluns, 14 de gener del 2019

Cròniques jornada 12 i 13 de desembre.

Després de la llarga aturada nadalenca, aquest cap de setmana la majoria d'equips han tornat a la competició, llevat dels dos cadets, que no començaran fins a la setmana vinent.

Hem gaudit de bons partits, i ens ho hem passat bé, i els resultats han estat positius, amb ple de victòries. Benjamí, Aleví i Infantil van guanyar els seus partits. Els cadets, per la seva banda, van aprofitar per a jugar un partit entre ells i no perdre ritme de competició.

E.H. Sant Llorenç Pau Vila   6  - Benjamí mixt   10

El Benjamí aquest dissabte ha jugat contra Sant Llorenç.
La primera part ha sigut un desastre on els nostres nois i noies no han sabut defensar ni atacar.
La segona i tercera part s'han despertat fent molt bones dues parts.
L'última part ha sigut molt igualada, anant un gol per dalt o empatats, en els últims segons un dels nostres ha fet el gol que ens ha fet guanyar la quarta part.
Ara hem de segur entrenant fort per seguir fent bons resultats i millorant.

Handbol Berga  6  -  Aleví mixt  10

Bon partit en línies generals per als nois i noies d'en Joan i el Carlos, aconseguint iniciar l'any 2019 amb victòria en el seu llarg desplaçament fins a terres del Berguedà.
A la 1a part l'equip va estar bé, però un Pau Roselló esplèndid va fer decantar el marcador a favor dels nostres.
A la 2a i 3era part, aprofitant les mides més grans que feia el camp, els nostres van aprofitar allò que tant els funciona, el contraatac, gràcies a unes bones aturades dels porters, intercepcions de pilota i ajudes defensives, i això els va fer guanyar les 2 parts de manera còmoda.
Però, a la 4a part, es va fer un mal paper, lliçó que ha de servir per als pròxims partits, sense defensa no hi ha possibilitat de competir!
Encarem la darrera jornada de la 1a volta la setmana vinent vers l'Igualada, rival que ens va superar de manera còmoda a pretemporada, i tot seguit iniciem la 2a volta de la competició federada, on, el grup segur que mostrarà el treball fet des de principi de temporada per tenir millors sensacions als partits!

Infantil mixt  29  -  E.H.C. Sant Boi "C"  22

Partit disputat dissabte al matí al Pavelló de El Castell contra un rival, el Sant Boi, que va donar guerra durant els 4 periodes.
Els nois de Cecilio i Albert començaven l'any amb la intenció de continuar la ratxa de victòries i així van saltar al camp, amb ganes de jugar bé. Però sigui pel fred o pel 'parón' nadalenc, els hi va costar.
Al primer quart, l'atac no era del tot fluid, però la defensa no estava pas malament i això va provocar un marcador curt 7 a 6. Al segon, l'atac va començar a agafar ritme, i les bones accions dels nostres foradaven un cop i un altre la porteria rival, a més a més, la defensa semblava més contundent que altres vegades i això va permetre agafar una renda de 5 gols, 15 a 10, que es va veure truncada per dues bones accions visitants que deixaven el marcador a la mitja part de 15 a 12.
Al descans, les ordres van ser clares, combinar millor a l'atac, amb paciència, i continuar amb la bona defensa.
Tot i no tenir la brillantor atacant d'altres partits, els gols anaven pujant al nostre marcador, i el Sant Boi, tot i realitzar bones accions ofensives, es trobava amb una sòlida defensa i amb un gran porter. Així les diferències van anar augmentant al tercer quart, 22 a 16 i també al quart, acabant el partit amb el 29 a 22 final.
Penúltim partit de la primera fase i treballada victòria que assegura com a mínim la segona plaça de la classificació.

Cadet masculí/Cadet femení  35-35  (amistos)

Aquest cap de setmana, aprofitant la jornada de descans en les competicions oficials, els cadets femení i masculí han aprofitat per a fer un partit d'entrenament entre ells. Els conjunts dirigits per Carles Pueyo i Sergi Gibert que estaven formats per una barreja de jugadors d'ambdós equips, han jugat un intens partit on s'ha apreciat la bona companyonia entre tots els jugadors i la diversió ha estat present durant tot l'encontre. El partit ha acabat amb un empat al marcador a 35 gols.