dimarts, 22 de gener del 2019

Cròniques cap de setmana del 19 i 20 de gener

Bon balanç del cap de setmana on hem tingut un bon nombre de partits a casa. Hem gaudit de bon handbol, ens ho hem passat bé i hem tingut oportunitat de veure la bona evolució dels nostres nois i noies. Quant als resultats, dues victòries i tres derrotes. Ho expliquem:

Benjamí mixt  4  -  C.H. Martorell Groc 12

Els benjamins van jugar dissabte contra Martorell. La primera part va ser la més igualada, va haver-hi molt bones accions però es van fallar molt tirs a porteria.
La segona part també va haver-hi moltes bones accions i molt bona defensa, en aquesta part també es van fallar molts tirs a porteria.
A la tercera part es va fer molt bona defensa i es va controlar molt bé als jugadors més destacats de l'equip contrari.
A l'última part es fa fer una molt bona defensa però es van fer molts mals passes que ens van provocar que l'equip contrari marques sense cap dificultat.
Aquest partit ens ha servit per a donar-nos conta del que hem de millorar més en els entrenaments per poder així seguir guanyant partits.

Aleví mixt  4   -   Handbol Igualada  12

Els nois i noies d'en Joan i Carlos encaraven el darrer partit de la 1a volta de competició davant un rival que els va superar amb claredat a pretemporada havent fet una bona setmana d'entrenaments i amb ganes de mostrar el treball a pista.
Però, a les 2 primeres parts es van veure superats pel bon equip visitant, tot i que unes bones accions ofensives de Jordi donaven aire a l'equip.
A la 3era part, després d'una petita esbroncada dels entrenadors es va veure la bona cara de l'equip, aconseguint competir fins al final perdent d'un sol gol la part, però sobretot, veient bones combinacions ofensives i millora en defensa posicional.
A la 4a part es va estar a prop també, però la diferència en el marcador aquesta vegada va estar en l'eficàcia en el llançament, que va llastrar massa als nostres, tot i això, cal felicitar-los per les 2 parts de bon joc ofertes.
Ara hem de buscar un paper més regular als partits, i demostra a la 2a volta de la competició que aquest grup està treballant bastant bé als entrenaments i tenen ganes de competir millor als partits d'aquesta complicada competició.

Infantil mixt  20  -  Handbol Molins Taronja  18

Últim partit de la primera fase de l'equip infantil que ha permés als nois/es de Cecilio i Albert acabar com a líders.
El partit va començar amb una molt bona defensa de l'equip local, anul·lant les fortes penetracions de l'equip visitant. Però el nostre atac estava espés i només alguna acció individual permetia foradar la porteria rival. El primer parcial de 4 a 4 deixava tot obert de cara a les següents parts. La segona va començar molt bé, amb un parcial favorable de 5 a 1 que situava una màxima diferència de 4 gols en el marcador, 9 a 5. Però a partir d'aquest moment, el Molins va apretar i va aconseguir remuntar i marxar al descans amb un 9 a 10 favorable. Els nostres jugaven bé en defensa, però faltaven les bones accions ofensives a què ens tenen acostumats.
La represa va seguir amb la mateixa dinàmica d'igualtat, les defenses predominaven i els gols anaven pujant amb comptagotes. En finalitzar la tercera part el marcador indicava un ajustat 14 a 15.
Amb aquest resultat començava l'última i definitiva part. El Molins va apretar en començar i va agafar renda de 2 gols, 16 a 18, però els esparreguerins van saber sobreposar-se i van aconseguir tancar molt bé la porteria. A l'atac, tot i que costava, es va aconseguir moure una mica la pilota, fet que va provocar tenir bones posicions de llançament i foradar la porteria rival. Quan faltaven dos minuts els esparreguerins es van col·locar amb un 20 a 18 que ja no es va moure.
Partit intens que deixa un molt bon sabor de boca, sobretot amb la intensitat defensiva que van mostrar els nostres. Felicitats a l'equip per la victòria i per la primera posició en la classificació.

ICES Handbol Terrassa  29  -  Cadet femení  14

Aquest cap de setmana el nostre cadet femení a iniciat una nova competició, la Copa Federació i s'ha desplaçat a la pista del ICES Handbol Terrassa.
Els dos equips han presentat unes defenses obertes que dificultaven els atacs i el partit estava força igualat, però a poc a poc l'equip local ha anat guanyant la partida en saber controlar més el seu joc i no cometre tantes errades, cosa que ha fet que anessen ampliant l'avantatge en el marcador tot i la bona defensa que presentava l'Esparreguera.
A la segona part, no s'ha millorat el nostre atac i amb la defensa no hi havia prou per a poder lluitar pel partit. Cal destacar la mala actuació arbitral que juntament amb el resultat ha fet que les nostres noies estiguessen força nervioses i alterades i no ha ajudat al desenvolupament del matx. El resultat final 29-14 un marcador massa ampli pel nivell mostrat per ambdós equips tot i que ha estat una victòria merescuda per l'equip local.
Ara toca seguir entrenant per intentar polir els petits detalls i buscar la victòria en el pròxim partit

Cadet masculí  36  -  C.E.H. BCN Sants Negre  27

Victòria del Cadet masculí en el primer partit de la sèrie A-2 de Primera Catalana. Inici del partit igualat on les diferències en el marcador no passaven de dos gols a favor de qualsevol equip. La defensa esparreguerina no tenia la intensitat necessària per a aturar l'atac visitant. Tot i això, les accions que l'equip local realitzava en atac, passes al pivot, encreuaments, i una bona circulació de pilota, feia que no perdessen la cara al partit. Al final dels primers trenta minuts el resultat era de 15-17 a favor del BCN Sans.
A la segona part, la defensa local va començar a rutllar al nivell desitjat, molta pressió sobre els primeres línies i tancant forats a la part del darrera amb les ajudes dels extrems. Robatoris de pilota, pèrdues i llançaments forçats per la pressió defensiva, eren aprofitats per l'atac esparreguerí per aconseguir un clar parcial de 21-10 a la segona part. Així al final dels 60 minuts, el marcador reflectia un clar 36 - 27, fruit de la bona feina defensiva de la segona part. Felicitats per la victòria, i a seguir treballant per millorar.