divendres, 21 de setembre del 2018

Prèvia jornada 22 i 23 de Setembre

Ja s'acosta el cap de setmana i els nostres equips continuen amb la pretemporada. Aquest cap de setmana tots els equips jugaran lluny de casa, en diferents partits amistosos pensats per anar agafant ritme de competició.

Començarà el Benjamí mixt, que anirà fins a Sant Feliu per enfrontar-se a l'equip local, un rival difícil contra el qual els joves jugadors/es d'aquest equip miraran de fer un bon paper, anar agafant ritme i consolidar-se com equip, després dels nombrosos canvis d'aquesta temporada.

L'Aleví, per la seva banda, viatjarà fins a Igualada per disputar un torneig allà. Els nois i noies d'en Joan i Carlos estan treballant de valent per agafar ritme i poder afrontar bé els reptes d'aquest any, on disputaran per primera vegada la competició organitzada per la Federació Catalana d'Handbol

També a Igualada i justa a continuació, el Cadet masculí te'l seu segon partit de pretemporada enfront de l'equip local. una oportunitat mes per practicar el que estan aprenent als entrenaments i, com la resta d'equips, anar agafant ritme de competició per la difícil temporada que els espera.

Ja a la tarde, l'Infantil mixt s'enfrontarà al C.H. Sant Andreu de la Barca, un bon rival contra el qual els nostres hauran de jugar molt bé -i segur que així ho faran- si volen obtenir un bon resultat.

Ja en diumenge, el Cadet femení anirà a Vilanova del Camí on els espera l'equip local. Les noies tindran davant un rival difícil, i s'hauran d'esforçar molt i fer un molt bon partit, també a elles els hi espera una temporada difícil i han d'anar agafar ritme de competició.


L'equip Prebenjamí descansarà aquesta jornada


I sobretot el que tractarem és de passar-ho molt bé i gaudir de l'Handbol!!



No us ho perdeu!!