divendres, 9 de març del 2018

Prèvia jornada 10 i 11 de març

S'acosta el cap de setmana, i com sempre torna l'Handbol!!
 
Pocs partits també aquesta setmana a El Castell, on només jugaran el Benjamí mixt i el Sènior. La resta dels nostres equips que tenen competició  disputaran els seus partits lluny de casa.

Serà precisament el Benjamí el que iniciarà la jornada de dissabte, enfrontant-se al C.H. Ribes Escola les Parellades, els nostres volen continuar amb la progressió de joc dels darrers partits.

A la mateixa hora però lluny, a Sant Esteve de Palautordera, el Cadet masculí 2003 disputarà el seu partit contra l'equip local, un dels històrics de l'Handbol Català. Els nois d'en Carlos i Elsa buscaran la seva tercera victòria consecutiva al campionat.

Per la seva banda l'Aleví mixt anirà fins a Santa Margarida de Montbui per jugar el seu partit envers l'Handbol Montbui. Els nostres lluitaran un cop mes per la victòria.

No gaire lluny, l'Infantil mixt jugarà contra el C.H. Vilanova Hipersimply, en una pista sempre complicada on els nois i noies buscaran seguir consolidant-se com equip.

Ja a la tarda el Cadet femení anirà fins a sant Vicenç dels Horts, amb la idea d'aconseguir la victòria per seguir lluitant per classificar-se per a la següent fase de la competició.

Ja en diumenge el Sènior jugarà a El Castell contra l'Handbol Rubí "B". Els nois d'en Sergi Gibert buscaran retrobar-se amb la victòria.

El Prebenjamí mixt i el Cadet masculí 2002 descansen aquesta setmana

Molta sort per a tots ells, locals i visitants!! T'ho perdràs?