dijous, 1 de febrer del 2018

Prèvia a la jornada del 3 i 4 de febrer

S'acosta el cap de setmana, i com sempre torna l'Handbol!!

Cap de setmana amb pocs partits al pavelló de El Castell, ja que la majoria d'equips disputaran els seus partits lluny de casa.

Començaran la jornada el dissabte els Benjamins, que s'enfrontaran al C.H. Vilanova Hipersimply a Vilanova i la Geltrú, i buscaran continuar amb la línia ascendent de joc que han mostrat els darrers partits.

A la mateixa hora, i no gaire lluny, a Sant Pere de Ribes, els Infantils jugaran amb l'equip local, amb la idea de continuar aprenent i formant-se com equip.

Per la seva banda l'Aleví s'enfrontarà una mica més tard amb l'E.H. Sant Llorenç-Pau Vila, a Sant Feliu de Llobregat i volen continuar amb el bon joc mostrat els darrers partits.

Ja a la tarda, el Cadet Femení vol recuperar sensacions i bon joc, i es desplaçarà a Cornella per tractar d'aconseguir-ho davant de l'equip local.

I el darrer partit del dissabte serà pel Sènior, a Sant Vicenç dels Horts en el primer partit de la segona volta de la competició. Els nois d'en Sergi hauran d'esforçar molt per obtenir un resultat positiu en aquesta difícil pista

I el diumenge els dos darrers partits, els dels nostres cadets masculins, que també comencen la segona volta de la competició.

Començarà el Cadet 2003, que s'enfrontarà al Torro d'Agramunt C.H.A. al pavelló. Els nois d'en Carlos i Elsa buscaran la victòria amb un rival més assequible que el de la setmana passada.

I tancarà el cap de setmana el Cadet 2002, també al pavelló i contra el Joventut H. La Llagosta "B". Un altre partit complicat, de ben segur que els nois ho provaran.

Molta sort per a tots ells, locals i visitants!! T'ho perdràs?