dimecres, 24 de gener del 2018

Prèvia a la jornada del 27 i 28 de gener

S'acosta el cap de setmana, i com sempre torna l'Handbol!!

Cap de setmana molt complicat pels nostres, ja que fins a 3 equips rebran als líders dels seus respectius grups. Aquí us deixem un petit avanç de què ens espera.

Començarem el dissabte a El Castell amb un doble enfrontament amb l'H. Esplugues; els nois i noies del Benjamí i Aleví s'enfrontaran als seus homòlegs d'aquest club. El Benjamí a continuar passant-ho bé i aprenent i 'Aleví, després de l'entrebanc de la setmana passada, buscarà retrobar-se amb la victòria.

Després serà el torn de l'Infantil mixte, que tindrà una nova oportunitat per seguir millorant el seu nivell de joc. Aquest jove equip, acabat de formar aquest any, està mostrant una bona progressió i vol continuar creixent. El seu rival serà el Lyceé Bel Air

A continuació arribarà el torn del Cadet masculí 2002, que rebrà a l'E.H. Sant Vicenç-Bar Mi Casa, un rival més assequible que els darrers que ha tingut. Els nois de Mayka i Aurora sortiran disposats a fer un bon partit.

Ja a la tarda el nostre Sènior viatjarà fins a Castelldefels, on l'espera l'Esportiu Castelldefels, líder del grup, i tindran un partit complicat. De ben segur que tractaran de donar la sorpresa.

I el diumenge se celebraran els dos darrers partits,

El Cadet femení rebrà al C.H. Vilanova Hipersimply, que també és líder del grup, un rival sempre difícil que posarà a prova a les nostres noies, que com sempre lluitaran per fer un bon partit.

I acabarem el cap de setmana amb el Cadet masculí 2003, que també rebrà al líder del seu grup, l'Handbol Poblenou, un partit també molt complicat pels nois d'en Carlos i Elsa, que com sempre sortiran a fer-ho el millor possible.


Molta sort per a tots ells, locals i visitants!! T'ho perdràs?