dimecres, 31 de maig del 2017

Només infantils (27/05/2017)

Aquesta jornada només van disputar partits oficials els equips infantils, tant el femení com el masculí. La resta només participa en amistosos i trobades, gaudint del nostre esport sense la pressió del resultat.

C. BM. Esparreguera Infantil Femení - AEH Les Franqueses

Dissabte les noies de Sergi Gibert van jugar l'últim partit oficial de la temporada contra Les Franqueses, equip invicte en aquesta competició. Sense possibilitats de passar a la següent fase del campionat, les jugadores van sortir al camp amb poca ambició i van jugar una primera part plena d'imprecisions arribant amb un resultat desfavorable a la mitja part. A la represa, es va millorar el joc d'atac i es va ajustar una mica el marcador arribant al 15-19 final. Tot i així l'equip esparreguerí ha completat una excel·lent temporada, guanyant la Final Nacional del Jocs Escolars, fet que se'ns dubte animarà a les noies a competir el proper any en una nova categoria.

C. H. Palautordera - C. BM. Esparreguera Infantil Masculí

Un partit per emmarcar, l'equip infantil masculí es desplaçava a casa del líder, amb la idea de puntuar per seguir somiant amb el Top-4. El partit començava amb moltes imprecisions per part dels esparreguerins, que tot hi així dominaven en el marcador, en aquests minuts inicials Alejandro prenia la iniciativa en atac amb 4 gols seguits. Passat l'equador de la primera part les pèrdues de pilota de l'Esparreguera es van reduir molt i amb una bona defensa van marxar al vestuari amb un avantatge de 3 gols a favor dels visitants, 11-14. El partit pintava bé per endur-se els dos punts, però el que no s'esperava ningú va ser el desenllaç de la segona part. L'equip esparreguerí va començar la segona part molt endollat, una defensa forta i amb molta intensitat provocava errors continus a l'atac local. L'atac de l'Esparreguera no perdonava cap ocasió de foradar la porteria contraria, jugades ben trenades amb encreuaments i passes als pivots que finalitzaven amb molta eficàcia. A poc a poc els nostres nois agafaven diferència en el marcador, a deu minuts del final el Palautordera perdia de set gols  i es veia obligat a demanar un temps mort per mirar de canviar el rumb del partit. Els nois d'en Carlos i l'Elsa lluny de relaxar-se, van augmentar la intensitat defensiva i amb contraatacs letals van acabar amb la poca resistència de l'equip palauenc, arribant al final del partit amb el resultat de 19-33. Gran victòria al camp del líder on la defensa realitzada a la segona part ha estat clau per endur-se els dos punts i el gol average cap a Esparreguera. Diumenge vinent al Castell es decidirà si el somni del Top 4 és real o no. Us hi esperem!!!!