diumenge, 14 de maig del 2017

Cap de setmana de "TOMA PAN Y MOJA" (13/05/2017)

Tot i no jugar tots els equips del Club, és potser un dels millors caps de setmana de la temporada, i no per les victòries globals, sinò per la importància d'elles.

C. H. Gavà - C. BM. Esparreguera Aleví Mixt

Partit molt ajustat el disputat aquest cap de setmana pels nois de Sergi Almagro i Manel. La bona feina de l'equip rival i la poca possibilitat de canvi van posar les coses difícils als esparreguerins, que tot i així van fer un bon inici de partit en defensa, valorant molt el recolzament al company desprès de les errades i intentant ajudar-lo sempre. De totes maneres, a l'atac es continua abusant del bot i això provoca pèrdues innecesaries de pilota que afavoreixen la tasca de l'equip rival. Resultat final d'empat a 8 i l'equip continua a la part més alta de la classificació a falta de només un partit per finalitzar el campionat. Som-hi nois/es!!!!

C. H. Gavà - C. BM. Esparreguera Infantil Femení
Aquest cap de setmana l'equip Esparreguerí s'enfrontava al Gavà a domicili. Un partit en el que les noies d'en Sergi Gibert no han estat gaire encertades i no han jugat el seu millor partit. A la primera part s'ha estat força estona per davant en el marcador, tot i que les diferències eren mínimes, però amb moltes passades errades i poc encert de cara a porteria feien que l'equip local arribés a la mitja part amb un gol d'avantatge (7-6). A la represa ha continuat la mateixa tònica i no s'ha sapigut parar l'atac local. La mínima avantatge del Gavà ha continuat durant tot l'encontre fins als últims minuts on un seguit d'errades permetien que s'arribes al 14-11 final. Un resultat que complica molt el pase a la següent fase. Ni els "callos", la "truita", la "pizza" i les "postres" que van poder gaudir al final del partit l'afició de l'Esparreguera va superar la "Empanada" de les nostres jugadores. :-)

CEH Franqueses - C. BM. Esparreguera Infantil Masculí

Primera victòria de l'infantil masculí a la segona fase. En el seu desplaçament a Les Franqueses l'equip esparreguerí va aconseguir els dos primers punts. Un partit on les alternances en el marcador eren continues, només les errades d'algun dels dos equips feia que les distancies augmentessin una mica. Els nois d'en Carlos i l'Elsa no estaven realitzant el millor partit de la temporada, moltes errades en les passades i pèrdues de pilota inexplicables feia que la defensa treballès de valent per arreglar la desfeta dels atacs. Així arribaven a la mitja part amb un petit avantatge d'un gol a favor dels esparreguerins, 13-14. A la represa el partit no va canviar gaire, la pressió dels franquesins feia que els visitants no acabessin de trobar el seu joc. L'atac seguia sense funcionar, sort de la defensa i d'uns porters prou inspirats els quals entre tots dos van aturar 4 dels 5 penalts que van rebre. A tres minuts del final Les Franqueses manava en el marcador amb dos gols de diferència, aleshores els esparreguerins, tot hi que no sortien les coses com ells volien, van començar a pujar el nivell de la defensa i amb les recuperacions de pilota, muntaven contraatacs letals que van provocar una remuntada increïble. Un partit on l'empenta de l'equip esparreguerí va ser decisiva per endur-se els dos punts, perquè per joc un empat hagués estat el més just. Cal destacar l'eficàcia de l'extrem Joel on va aconseguir un 100%.

Agramunt C.H. - C. BM. Esparreguera Cadet Masculí

Partit rodó el que han jugat els nostres cadets en el desplaçament que han fet a Agramunt, desplegant una sòlida defensa i un atac ràpid i eficaç. Amb una actitud guanyadora des del primer minut de partit han permès sumar la primera victòria de la temporada 3 a 31. Cal destacar l'esportivitat mostrada pel nostres nois amb un marcador àmpliament favorable, fet exposat per l'staff de l'equip rival.
Està sent un temporada de formació pel grup, que no ha estat recolzada amb bons resultats. Però aquesta vegada si, ha arribat per gran satisfacció per part de tots.
Desitgem que a partir d´avui, i amb la implicació de tots, acabem la temporada gaudint de la feina feta durant tot l´any.
BONA FEINA I A CONTINUAR TREBALLANT NOIS!!!!