diumenge, 12 de març del 2017

Jornada Juga Verd Play (11/03/2017)

Aquest cap de setmana s'han disputat a diferents localitats del Baix Llobregat les Trobades Juga Verd Play. Aquestes trobades tenien per objectiu passar un cap de setmana diferent practicant el nostre esport.

• Els pre-benjamins van anar a Sant Joan Despí i allà van participar en un torneig, realitzant diferents partits. Al final del torneig, tots van tenir el seu merescut premi!!!!!!

• Els benjamins van ser els més matiners i van anar a Sant Boi, allà es van ajuntar tots els participants i es van fer grups barrejant els diferents equips. Cada grup anava fent una activitat diferent, realitzant un total de 6. Al principi els hi va sobtar una mica l'activitat, però després van començar a jugar i s'ho van passar genial.

• Els alevins també van matinar i van anar a Sant Feliu de Llobregat, ells també van disputar un torneig i van fer un paper força digne. Es va aprofitar per fer proves i per veure diferents combinacions de jugadors, tot i així van fer bons partits i van sortir molt contents.

• L'infantil femení es va desplaçar a Igualada per realitzar la trobada i elles també es van trobar amb una sorpresa. L'handbol Odena, juntament amb el C. H. Igualada havien preparat la pista per realitzar diferents jocs, barrejant els equips i també barrejant nois i noies. Tot i els dubtes del començament, s'ho van acabar passant genial.

C. BM. Esparreguera Infantil Masculí - H. Mataró B

Partit amb molts alts i baixos, el disputat per l'infantil masculí aquesta jornada contra l'handbol Mataró B.
Un inici molt bó per part dels locals, on la defensa 5-1 aconseguia imposar-se a l'atac del Mataró, provocava contraatacs ben finalitzats pels esparreguerins. En l'atac estàtic les accions de pase i va i les entrades a doble pivot de les primeres linies feien molt mal a la defensa oberta del Mataró.
Passat l'equador de la primera part, els locals van afluixar una mica en defensa, cosa que va provocar una petita reacció del Mataró, arribant així al final de la primera part amb el resultat 15-10 a favor de l'Esparreguera.
A la represa del partit, l'equip visitant va sortir amb molta més concentració i ganes que l'equip local, aconseguint travessar la defensa que feia aigües per tot arreu. Les penetracions i els llançaments exteriors van fer que el Mataró remuntés i es poses davant en el marcador amb un 18 a 19 quan faltaven 10 minuts pel final.
En aquest moment, un canvi defensiu demanat pel cos tècnic, passant a la defensa 3-3 habitual va fer que la reacció de l'equip local no triguès en arribar. Una pressió més forta sobre les primeres linies rivals va provocar recuperacions de pilota, seguits de contraatacs que van fer la remuntada en el marcador fins a arribar al 30 a 22 final a favor dels esparreguerins.
En resum, un partit no gaire bó el disputat pels nostres nois, però que ens deixa com a destacat la capacitat de reacció quan un partit es posa coll amunt.

C. BM. Esparreguera Cadet masculí - H. Sant Cugat B

Partit disputat dissabte al matí, amb la presència destacada del retorn del nostre Luca, després d'una lesió a l'esquena que l'ha tingut apartat de les pistes durant una volta sencera.
Bon inici dels nostres, fet al que ens tenen ben acostumats darrerament, on la defensa funcionava i permetia uns mínims avantatges en el marcador, però, poc a poc, la tancada defensa visitant va anar desfent la claredat d'idees en atac, i tot hi el recital d'aturades dels nostres porters, es marxa a la mitja part amb 5 gols abaix en el marcador.
A la segona part, es va millorar la intensitat defensiva, i va permetre competir millor a l'equip, però en atac la millora no es va produir, i mica en mica l'equip visitant va anar augmentant la diferència de gols fins arribar al 14 a 37 final..
Per tancar el partit, en Luca va anotar 2 gols que feien embogir als seus companys i aficionats després de la seva llarga i ansiada recuperació.