diumenge, 15 de gener del 2017

Bon inici d'any (15/01/2017)

Primera jornada de competició d'aquest any 2017 i podríem dir que el resultat és força positiu, amb la victòria de quatre dels nostres equips i només dues derrotes.


C. BM. Esparreguera Pre-benjamí - Frangoal

Primera victòria dels més petits de la casa, però sobretot destacar que han fet un molt bon partit, mostrant molt bones maneres tant en atac com en defensa. Els nostres pre-benjamins han jugat amb moltes ganes i han mostrat un molt bon joc ofensiu, jugant en equip i aconseguint que tots marquessin algun gol. Felicitats campions!!!!


LYCEE BEL AIR - C. BM. Esparreguera Benjamí

Un equip amb moltes baixes (de fet només van poder anar al partit 5 jugadors i algun no estava en plenes condicions) es va presentar a Sant Pere de Ribes amb la idea de començar aquesta segona fase del Consell amb bon peu, però res més lluny de la realitat. Un mal partit per part dels esparreguerins, on no els hi va sortir res, moltes passades perdudes, molts despistes defensius i poques accions combinatives van posar-ho fàcil a l'equip rival perquè s'enduguessin la victòria sense gaires dificultats. Només una de les parts va estar una mica igualada, però també va caure a favor de l'equip local. Aquest equip sap jugar molt millor i ens ho han demostrat durant la temporada, esperem que la propera jornada ho poguem constatar. Resultat final 12 a 4.


C. BM. Esparreguera Aleví - C. H. Sant Esteve Sesrovires

Molt bon partit el que es va poder veure a Esparreguera aquest dissabte. Els nostres nois/es s'enfrontaven a un sempre dificil "Sanes", però aquesta vegada, un bon joc colectiu, on es van poder veure objectius entrenats aquests dies va fer que l'equip local cedís només un empat en una de les parts. Com a punt negatiu, les pèrdues de pilota, punt feble d'aquest equip que s'ha de continuar treballant, perquè és un punt que ja s'ha vist en altres partits de la temporada. Resultat final 11 a 5 i primera victòria d'aquesta segona fase. Som-hi nois/es!!!!

C. H. Sant Esteve Sesrovires - C. BM. Esparreguera Infantil Femení

Les noies de Sergi Gibert han tornat amb les piles ben carregades després de l'aturada nadalenca. Aquesta jornada s'han imposat a domicili al Sant Esteve en un partit en el que han anat per davant en el marcador en tot moment, tot i que el jove equip local no ho ha posat fàcil fins els últims moments, on, gràcies a una bona defensa i a una bona actuació de la portera esparreguerina, ha fet possible un seguit de contraatacs i arribar a un 20 a 27 final. Important victòria per consolidar-se a la part davantera de la classificació i també per agafar empenta en aquest inici d'any.


C.H. Sant Martí Voramar "B" - C. BM. Esparreguera Infantil Masculí

Bon començament d'any del nostre infantil masculí amb una victòria davant l'equip de Sant Martí. Inici de partit on els nostres ràpidament van agafar una renda de quatre gols gràcies a la pressió defensiva, i després, mica en mica i sense baixar el ritme en cap moment, la distància ha anat augmentant fins al 6 a 14 de la mitja part. A la represa, el Voramar ha sortit molt concentrat i ha començat una remuntada que els ha portat a apropar-se fins a 7 gols, però els nostres han reaccionat, i gràcies a una superioritat física evident i bones accions de joc, la diferència no ha variat gaire fins a la finalització del partit. Resultat final 20 - 27 i destacar l'excel·lent impressió que ha donat el Voramar tot i la derrota.


C. H. Terrassa - C. BM. Esparreguera Cadet Masculí

Els nostres es presentaven al partit amb moltes baixes, però una vegada més, fins a quatre infantils van recolzar l'equip.
Bon inici visitant, on es van aconseguir els primers avantatges en el marcador gràcies a l'encert de la porteria i a la sòlida defensa en el centre, però algunes pèrdues de pilota i algunes errades per manca de comunicació, van fer que l'equip local marxés al vestidor amb una avantatge de 14 a 8. L'inici de la segona part va acabar de decidir el partit, amb un Terrassa que amb ràpides transicions i amb un molt bon llançament exterior va marxar en el marcador fins al 34 a 19 definitiu. De totes formes, l'equip no va baixar els braços en cap moment i va competir fins el final. Aquest és el camí nois!!!