diumenge, 29 de gener del 2017

Balanç positiu (29/01/2017)

Aquest cap de setmana finalitza amb la disputa de cinc partits per part dels equips del club, dels quals tres d'ells han acabat en victòria. A més a més hem tingut el plaer de poder veure al pavelló de "El Castell" l'equip de veterans de Sant Esteve, on participen diferents entrenadors i pares d'Esparreguera.

E.H. Gavà - C. BM. Esparreguera Benjamí

Primer partit on la banqueta de l'equip esparreguerí no estava minvada per les baixes, però el desplaçament era a Gavà, equip que sempre ha mostrat un molt bon nivell, i aquest cop no va ser menys. Els jugadors locals van mostrar un millor nivell, sobretot dos d'ells, que van fer que la nostra defensa, tot i les ajudes, quedès inútil davant el seu joc. Tres parts perdudes i una guanyada van deixar el resultat final en 10 a 6. Bon partit, però amb la sensació que alguna cosa més es podria haver fet.

C.H. Sant Llorenç - C. BM. Esparreguera Aleví

Podríem dir que ha estat un partit fluix amb el millor resultat possible, la victòria per 6 a 10. Un inici bastant costòs amb moltes pèrdues de pilota i una mica adormits, a més a més, una pista gens fàcil amb un equip local dur en defensa i amb bons fonaments en atac. Sort que a les dues darreres parts els nostres es posen les piles, sobretot en defensa, i això combinat amb un millor encert de cara a porteria, acaben solucionant el partit. Les baixes que als darrers partits atacaven l'equip benjamí, s'han traslladat ara a l'aleví, esperem que sigui transitori i que la setmana vinent estigui l'equip al complet. De totes formes, els partits de la segona fase es compten per victòries i ja van 3 de 3. Som-hi!!!

E. H Cooperativa Sant Boi - C.BM. Esparreguera Infantil Femení

Bon partit de les noies de Sergi Gibert, que van aconseguir una nova victòria en el seu desplaçament a Sant Boi. L'equip esparreguerí va blindar la seva porteria des del primer moment, amb una incommensurable defensa i una bona feina de la portera, que feia que l'equip local no sumés gols al marcador i, a més, aprofités per marcar molts gols de contraatac. Les nostres noies no van patir pel marcador en cap moment. Resultat final 13 - 30 i una nova victòria que les manté una setmana més a la part més alta de la classificació. Felicitats!!!

C.BM. Esparreguera Infantil Masculí - E. H Cooperativa Sant Boi

Partit important el d'aquest diumenge el de l'infantil masculí on estava en joc la segona posició del grup. El rival, l'handbol Cooperativa es presentava a Esparreguera amb la idea de batre a l'equip local per pujar a la segona posició de la taula, així es preveia un partit força igualat i intens. Un inici on les alternances al marcador variaven tan sols d'un gol de diferència demostraven la igualtat en el matx. A l'equador de la primera part ha començat el ball de canvis en els dos equips. En aquest moment l'Esparreguera ha mostrat el nivell tan igualat dels seus components que no han abaixat el ritme, aconseguint així una bona renda al final del primer temps. A l'inici de la segona part l'Esparreguera ha seguit marcant el ritme del partit fins que dues decisions arbitrals amb desqualificació directa, molt discutides, de dos jugadors locals ha fet que l'ambient augmentés uns quants graus i el joc pugés tant d'intensitat com de duresa, cosa que l'arbitre no ha sabut aturar. Tot i això els esparreguerins han dominat en el marcador arribant al final de l'encontre guanyant el partit 25-18.

C. BM. Esparreguera Cadet Masculí - La Salle Bonanova

Segon partit de la segona volta on el nois de Joan Obiols han donat símptomes de millora, mostrant a la primera part que són capaços de competir davant el bon equip barceloní, que a la primera volta els va escombrar.
Fins al minut 10 de partit els locals han dominat en el marcador, però tot seguit, un parcial en contra en superioritat numèrica, han donat una avantatge en el marcador a l'equip visitant, que ja no l'ha deixat escapar.
A la segona part s'ha vist un equip més precipitat en atac, fet que ha provocat moltes pèrdues de pilota i ha facilitat els contraatacs fàcils del rival. Resultat final 16 a 35, clara victòria per l'equip visitant, però a diferència de la primera volta, en aquest partit s'ha plantat batalla. Ànims nois!!!!