dilluns, 28 de novembre del 2016

Black Saturday (26/11/2016)

Desprès del Black Friday el club va patir el "Black Saturday", on només l'equip aleví es va salvar de la derrota. Aquí us deixem la crònica dels diferents partits.

C. BM. Esparreguera Pre-Benjamí - C. H. Sant Esteve Sesrovires

Primer partit a casa dels més petits i ja comencem a veure a alguna futura estrella de l'handbol :-P
Els nostres nois/es van posar molt il·lusió i ganes, però no van tenir res a fer contra un Sant Esteve que va mostrar molta més experiència a la pista. De totes maneres van donar-ho tot i van fer disfrutar a la graderia amb les seves accions i els seus gols, que encara que van ser pocs, els vam celebrar d'allò més. Moltes felicitats i a seguir gaudint nois/es!!!!

C. H. Sant Esteve Sesrovires - C. BM. Esparreguera Benjamí

Partit molt desigual, on els nostres nois/es s'han enfrontat a un Sant Esteve més curtit i més treballat, i també amb una defensa molt més agressiva. Tot i així, s'han vist jugades de mèrit per part dels nostres, cosa que s'ha de valorar molt positivament, perquè realment tenien dificultats per poder-se desmarcar i per poder aconseguir posicions de llançament. De les quatre parts, dues no han tingut color i han estat favorables als locals, i les altres dues s'ha presentat batalla, arribant a empatar una d'elles. Felicitar a tots els nois/es, especialment a la Laia, i dir-los que aquests partits serveixen per aprendre.

Handbol Rubí - C. BM. Esparreguera Infantil Femení

Primera derrota de les noies de Sergi Gibert (24-14) a la difícil pista de l'Handbol Rubí. L'equip esparreguerí no va acabar d'entrar mai en el partit i no van saber aturar a l'equip local, molt més fortes físicament. En aquesta ocasió es va trobar a faltar la bona defensa a la que ens tenien acostumats en els darrers partits i això va provocar que moltes accions de les locals acabessin en gol, i per tant, les nostres noies no van poder fer els contraatacs que tant ens tenen acostumats. En atac, a més, es van trobar amb una defensa inapropiada per la categoria, una 6:0 que va plantejar moltes dificultats a les nostres jugadores.

C. BM. Esparreguera Infantil Masculí - Liceo Francès Infantil "A"

Segona derrota a la lliga de l’infantil masculí, aquest cop davant del líder del grup, el Liceo Francès de Barcelona. El partit ha començat molt igualat, on cap dels dos equips agafada diferències majors de dos gols. Pasta el minut 15 de la primera part, l’equip local ha començat a perdre pilotes i la gran qualitat de l’equip visitant ha castigat amb gol la majoria d’elles. Al descans marxaven al vestuari amb diferencia de +6 per l’equip visitant. A la represa, l’Esparreguera no ha millorat en les pèrdues i el Liceo ha seguit imposant la seva qualitat i augmentant la diferència de gols fins arribar al definitiu 26-38. En línies generals, un bon partit dels postres però no suficient per superar el líder, que s’ha mostrat intractable, ara a seguir entrenant fort, què és la base de la millora.

C. BM. Esparreguera Cadet Masculí - Liceo Francès Cadet "B"

Mal inici dels nostres nois, on en els 10 primers minuts, degut a les pèrdues de pilota i de inexistents ajudes defensives, permetia al Liceo marcar 10 gols. A partir d’un temps mort i de moure la banqueta amb la que es comptava,  l’equip ha mostrat certa millora i ha aconseguit ocasions de gol, materialitzant alguna d’elles.
Tot i la bona actuació del porter local, l’Adrià López, la defensa no ha estat a l’altura en cap moment, i, tot i fer diferents canvis defensius, l’equip local no ha pogut aturar en cap moment el marcador del Liceo. Resultat final 14 a 46 i ara a esperar la propera jornada on s'enfrontaran a un Martorell, equip molt més assequible.