dimarts, 5 d’abril del 2016

Victòria dels 3 equips infantils (04/04/2016)

Gran cap de setmana el que ha viscut el club amb la victòria dels 3 equips infantils i la trobada de pre-benjamins a Cornellà.

C.H. Sant Boi - C. BM. Esparreguera Infantil Femení

Partit tranquil durant bona part del temps, excepte en els minuts finals, on una mica la relaxació de les jugadores i també per certes accions precipitades van fer que l'equip local s'apropés al marcador quan la diferència en alguns moments del partit va ser favorable a l'Esparreguera de 8 gols. El resultat final de 17 a 18 va crear cert nerviosisme, però cal destacar que la gran actuació de la portera va evitar qualsevol ensurt de darrera hora. Felicitats a les noies pel seu triomf!!!

C. BM. Esparreguera Infantil Masculí - C.H. Odena

Victòria clara de l'equip infantil davant un Odena per 27 a 20. Els nois del Carles van fer una bona tasca tant en defensa com en atac i ja des de bon començament van agafar la iniciativa en el marcador amb resultats com 13 a 9 o 20 a 14. Iniciativa que no van deixar en cap moment i que els va portar a la victòria final, aquest cop sense ensurts i sense patiments de darrera hora. Aquesta victòria col·loca a l'equip en el primer lloc de la classificació, enhorabona nois!!!

C.H. Sant Joan Despí . C. BM. Esparreguera Infantil Mixt

Tercer i darrer partit de la jornada pels equips del club i tercera victòria. Aquest cop era a la pista del C.H. Sant Joan Despí on els nostres jugadors/es van demostrar la superioritat sobre l'equip rival. Una primera part amb un resultat de 5 a 14 feia preveure una victòria fàcil, però la veritat és que no va ser així, l'equip no va poder baixar la guàrdia en cap moment i sort dels ràpids contraatacs i de la forta defensa, perquè les accions de l'equip local sempre anaven carregades de perill. Resultat 20 a 31 i l'equip esparreguerí es col·loca segon de la classificació, vinga nois que la propera jornada tenim el derbi!!!!