dimarts, 15 de desembre del 2015

I tornen a guanyar!!! (12/12/2015)

Èxit rotund de l'handbol aquest cap de setmana passat a Esparreguera amb la victòria dels 4 equips del club.

C. BM. Esparreguera Benjamí - C. H. Martorell

Partit molt intens el que es va viure dissabte al matí al pavelló del Castell. L'equip local va mostrar un molt bon nivell a totes les parts, sobretot en defensa, on va fer que l'equip contrari tingués moltes dificultats per marcar gol. De totes maneres, el C. H. Martorell va mostrar un bon nivell amb algunes jugades de gran mèrit.


C. BM. Esparreguera Infantil Masculí 28 - C. H. Vilanova (Blanc) 13

El partit va començar amb un fort aplaudiment al nostre company Lucas, que per qüestions de salut no ens pot acompanyar últimament, però que des d'aquí li volem desitjar una ràpida recuperació i esperem tornar-lo a veure aviat a les pistes d'handbol. Ànims Lucas!!!!!!

La resta del partit, com sempre, els nostres agafen un ritme i no el baixen durant tot el partit, és una màquina que funciona a la perfecció i que cada cop va agafant més velocitat. Forta defensa, accions de mèrit amb els pivots i ràpids contra-atacs.


C. BM. Esparreguera Infantil Femení 14 - C. H. Sant Boi 11

Partit molt disputat entre els dos equips que va fer patir a la graderia. El marcador a la mitja part de 7 a 4 feia preveure un final d'infart, però les nostres noies van controlar el partit en tot moment i no van deixar que l'equip contrari es posés per davant en el marcador.
Bona feina en defensa, però en atac els hi va faltar una mica més de mobilitat i joc amb el pivot, mancances que van intentar superar a la segona part.


C. BM. Esparreguera Infantil Mixt 32 - C. H. Vilanova (Blau) 11

Partit més complicat del que es pot preveure pel resultat final. Els jugadors/es es van haver de posar les piles en tot moment perquè l'equip contrari no va baixar els braços ni amb el xiulet final.
La diferència de gols es déu bàsicament a una bona defensa i als ràpids contra-atacs, que van provocar que s'aconseguissin gols amb facilitat. Molt bona feina del nostre central, que va provocar molts dubtes a la defensa contrària i moltes situacions de superioritat per les seves ràpides accions, i també dels dos porters que van convertir la porteria en un mur infranquejable.