dimecres, 6 de febrer del 2008

Cap de setmana d'handbol...... A TOPE!!

Aquest cap de setmana, i coincidint amb la festa major de Santa Eulàlia, el club ha organitzat un seguit d'actes de promoció de l'handbol pel poble.


Tot començarà amb la traca gran: dissabte 9 de febrer, de 10 a 13 hores, celebrarem la "1a Jornada d'Handbol al Carrer". A la Plaça del Centre de la vila hi plantarem jocs, activitats, inflables, música, i moltes coses més destinades a nens i nenes d'entre 8 i 12 anys. Aquesta activitat, totalment gratuïta i lliure, compta amb el suport de la Federació Catalana d'Handbol i del Patronat d'Esports. Es preveu que prop de 300 nens i nenes passaran al llarg del matí per allà, i l'ambient handbolístic estarà assegurat!!


Diumenge, a les 10 del matí, els nens de l'Escola d'Handbol faran el seu primer partit al CEIP Les Roques Blaves. Serà contra el Sant Esteve Sesrovires, i servirà per veure els progressos que aquests nois i noies han fet en els últims entrenaments. Molta sort a tots, i a passar-ho molt bé!!!


Per últim, el mateix diumenge a les 13:30, l'equip de Veterans farà un altre partit mistós, aquest cop contra l'UEH Calella. Això serà al Pavelló del Castell, i esperem que molta gent (socis, nens i nenes, amics de l'handbol...) omplin les grades i ajudin a oferir un bon espectacle.