dijous, 25 d’abril del 2024

Cròniques jornada 20 i 21 d'abril

Aleví mixt 7 - H. Ribes 9

Aquest cap de setmana l'aleví ha jugat contra l'Handbol Ribes Parellades.

Començàvem el partit força desconnectats, ja que no aconseguíem parar l'ofensiva de l'equip rival. A part, la seva defensa no ens permetia anotar els gols per a posar-nos per davant. Aquesta part va resultar en la primera derrota.

La segona part va ser considerablement millor, ja que vam poder trobar espais per ficar tots aquells gols que en la primera part no havíem trobat. En defensa, en canvi, els rivals anotaven molt fàcilment. Amb tot i això, vam aconseguir empatar aquesta part.

Al tercer període ens vam tornar a adormir, car tot el que havíem fet a la segona part no es veia reflectit al nostre joc. Per aquest motiu vam perdre la tercera part.

La darrera part va ser la millor ja que els de Sant Pere de Ribes no tenien tants canvis com nosaltres. A part, vam jugar molt bé, amb accions treballades als entrenaments. Amb tot això, aquesta part va ser una victòria.

Estem molt alegres per l'actitud i l'esforç reflectit al partit, continuarem treballant per a millorar els errors comesos.

Joan M.

OAR Gràcia 44 - Cadet masculí 31

Aquest dissabte es va presenciar un partit ben interessant al camp de l'Oar Gràcia.

Ja estem arribant al final d'aquesta temporada, i sense haver assolit cap victòria un pensaria que els nostres jugadors ja no tenen res a demostrar, perquè no és així.

Possiblement, el millor partit dels nostres nois aquesta temporada, van començar amb un fort inici, plantant cara al rival i mantenint el marcador molt ajustat durant la primera part, amb un joc dinàmic i molt bones combinacions de pilota, això feia que superar la defensa del rival resultés bastant fàcil, però la nostra feia aigües d'igual forma. Amb aquest duel d'atacs arribàvem a la mitja part perdent 22-16.

L'inici de la segona part es vivia com el de la primera, es tornava a veure dinamisme en el joc, però es trobava a faltar intensitat en la defensa, es va poder aguantar la diferència en el marcador els següents quinze minuts, però va ser en aquell moment que l'Oar va augmentar la intensitat defensiva, recuperant diverses possessions, augmentant la diferència al marcador fins a un 31-22 al minut 21, tot i no abaixar els braços i continuar lluitant la diferència ja era massa gran, i el partit va concloure en un 44-31 en contra.

Tot i la diferència en el marcador final, ha sigut un molt bon partit, on s'ha vist intensitat en atac, joc en equip, i bona presa de decisions, fins i tot alguns moments de bona defensa.

Només queda un partit per acabar la competició, una oportunitat més per a demostrar el treball que es fa a cada entrenament, així que només animar als nostres cadets a entrenar de valent i demostrar una altra vegada el bon joc que poden assolir junts.

Nicolás R.

Juvenil masculí 28 - UE Sarrià 35

Partit disputat diumenge a les 17 hores al nostre pavelló contra UE Sarrià, rival que pel nostre gust era el que millor joc va mostrar en el partit de la primera volta a terres Gironines, per tant, sabíem que seria un partit complicat.

Xerrada de vestuaris on els nois es van mostrar molt concentrats i on vàrem establir les idees molt clares des d'un inici i així es va demostrar a pista.

Els nostres van disputar una de les millors primeres parts de la temporada competint contra un gran rival amb varis integrants del Juvenil A de lliga catalana. Vam arribar a vestuaris a un menys 1 en contra dels nostres però amb unes sensacions molt diferents que en el partit anterior vs Sant Feliu.

Calia, però corregir el replegament i els xuts clars contra els seus 2 grans porters, els quals vàrem perdonar xuts clars sense materialitzar després de gran treball tàctic previ per part dels nostres.

Final del partit va reflectir un marcador molt injust, ja que quan faltaven 10 minuts la fatiga va aparèixer i no va haver-hi manera de mantenir el nostre ritme per tal de disputar amb igualtat de forces l'enfrontament.

Tot i la derrota el staff tècnic molt content amb l'actitud dels nois i el partit disputat, realitzant uns 50 minuts de molt bon nivell contra un dels millors equips de la categoria, recordem que en el partit d'anada en el minut 15 ja perdíem de 10 gols. Felicitar a tot l'equip, en especial al nostre Messi Joan que va jugar a un nivell envejable per aquestes edats tan joves.

Queden 4 partits els quals els enfrontarem amb una bona dinàmica per tal de continuar competint en aquest grup tan complicat de primera catalana, Seguim!!!

Marc T.

Sènior masculí 37 - H. Vilanova B 39

Diumenge el nostre sénior es va enfrontar al H. Vilanova, un rival directe que anava empatat a punts i la victòria ens feia sortir del pou.

El partit va estar molt igualat durant la primera part, tot i que el Vilanova sempre va anar per davant en el marcador, gràcies als llançaments exteriors del seu lateral esquerre que la defensa Esparreguerina no va saber aturar.
Als últims minuts de la primera part semblava que els locals podrien posar per davant, però mai ho aconseguien i en una falta a temps parat el Vilanova marcava gol, marxant al vestidor amb 2 gols d'avantatge 18-20.

A la represa, amb una defensa més individualitzada sobre el millor jugador visitant, l'equip del Baix Llobregat a poc a poc va anar acostant-se fins a posar-se dos gols per davant, però quan semblava que el partit estava controlat, un seguit d'errors juntament amb una inexistent defensa, els Esparreguerins es deixaven remuntar o deixar que l'equip visitant tornés a marxar de 3 gols en el marcador, un avantatge que tot i lluitar fins al final, ja no va ser possible remuntar.

Al final del partit un resultat de 37-39 que enfonsa novament l'equip a la part baixa però encara amb força opcions d'assolir la permanència.