Cròniques jornada 10 i 11 de febrer

Us deixem les cròniques del passat cap de setmana

Aleví mixt 9 - E. Castelldefels 7

Aquest cap de setmana l'aleví ha jugat a casa contra el Castelldefels Femení.

Començàvem la primera part molt concentrada, realitzant bons passes i amb una defensa quasi immillorable. Tot això faria que el resultat fos positiu a favor nostre.

La segona part seria una còpia exacta de la primera. Una molt bona defensa ens ajudaria a posar-nos per davant fàcilment durant tota la part.

Al tercer període abaixaríem una mica la guàrdia, però ens assortiríem com sempre i aconseguiríem un empat merescut.

La darrera part, a causa del cansament acumulat, no podríem parar la seva ofensiva, cosa que va fer que acabéssim amb una derrota.

Estem molt contents del partit fet, ja que demostra la nostra millora des del començament de la temporada.

Joan M.

Juvenil masculí 30 -Handbol Ribes 29

Partits el qual el disputàvem com a locals contra l'handbol Sant Pere de Ribes.

Abans del partit a vestuaris poc a dir per part del staff tècnic , els nois portaven encadenant partits on s'estaven fent bé les coses i on es complien les premisses marcades, en conseqüència la dinàmica era positiva malgrat els resultats negatius.

Inici de partit millor que el de la jornada anterior, el qual vàrem sortir més desperts i, però amb un punt a millorar que era la contundència defensiva, equip visitat duia a terme constants contragols i contraatacs que van ser letals per nosaltres.

No va ser aquest fet sinó que arribàvem a replegar, però no fèiem cap falta per frenar la seva embranzida.

Vàrem arribar a la mitja part, amb el marcador a favor i sabent les coses que no havíem fet bé, sent conscients que quedava molt partit encara.

Segona part amb final d'infart com és costum en nosaltres, on vàrem jugar malament les últimes accions, deixant que ells tinguessin l'opció d'empatar quan faltaven 3 segons pel final i de contraatac.
El nostre porter Alex va fer una aturada extraordinària que va fer sumar per fi els primers 2 punts a la classificació d'aquesta nova fase.

Cal destacar la feina de tot l'equip sobretot, ja que veníem d'una setmana complicada sense poder entrenar tots junts a causa de les obres a les cortines del pavelló.

Marc T.

Sènior masculí 24 - HC Laietà 27

El passat dissabte el nostre sénior jugava a casa contra el Laietà Argentona, un difícil equip que ocupa les posicions altes de la classificació i a l'anada ens va guanyar de 10 gols de diferència.

L'inici del partit es posava favorable als locals, ja que amb una bona defensa aconseguia posar les coses difícils a l'equip rival i a poc a poc anava agafant avantatge en el marcador. Una renta que van poder mantenir durant tota la primera part arribant al descans amb un resultat favorable de 12-9.

A la represa quan semblava que les consignes eren clares, un canvi defensiu de l'equip rival va fer que els Esparreguerins es descentressin i un seguit de pèrdues de pilota feia capgirar el marcador i agafar un avantatge pels d'Argentona que es van enfortir moralment i començaven a desplegar tot el bon joc que no havien fet a la primera part.
Tot i acostar-se en el marcador en diverses ocasions els Esparreguerins no van tenir l'encert necessari per capgirar el marcador i s'arribava al marcador final de 24-27 una derrota que feia molt mal pel bon joc que havia fet l'equip local i per la pèrdua de dos punts més que són molt necessaris en aquesta alçada de temporada.