Cròniques jornada 25 i 26 de novembre

Us deixem les cròniques del passat cap de setmana.

Aleví mixt 6 -   CH Sant Andreu de la Barca 10

Aquest cap de setmana l'aleví ha jugat contra el Sant Andreu de la Barca.

Començàvem el partit coneixent al rival, ja que aquesta era la quarta vegada que ens enfrontàvem. Encara així ens agafaven per sorpresa a la primera part, on no aconseguiríem seguir el seu ritme.

La segona part va seguir la mateixa dinàmica, no aconseguíem lligar el nostre atac i ens feien gol molt fàcil. Hi havia massa individualitat en el joc.

A la tercera part es va notar la millora d'actitud i de ganes, ja que aquest període va estar molt parell fins al final, una llàstima que no aconseguíssim la victòria.

La darrera part va ser la millor, perquè tot i que havíem perdut les tres parts, seguíem lluitant i donant la cara per aconseguir la victòria.

Els entrenadors estem contents pel treball fet, ara falta arreglar alguns petits detalls per a continuar endavant amb més ganes que mai.

Joan M.

HC Sant Boi B 44 -Cadet masculí 15

Aquest cap de setmana tocava visitar al segon classificat de la taula, el club handbol Sant Boi.

Es preveia un partit complicat, contra un equip fort, però veient la bona dinàmica que estava agafant l'equip els tècnics tenien confiança en veure un altre bon partit, però no va ser del tot així.

El partit no va començar de la millor manera, tornant als inicis lents, amb moltes pèrdues de pilota i sense quasi defensa, es van veure bones circulacions dels extrems, però sense massa sort en la definició.
Així, amb un rival més gran físicament que ho corria tot, vam arribar a la mitja part amb un 21-5.

En la mitja part els tècnics van intentar donar ànims a l'equip, provant diverses defenses i atacs, els quals van poder-se veure mínimament al principi de la segona part, però per falta d'intensitat no van durar massa, el qual va esdevenir en què part de l'equip abaixes els braços, i que fins i tot algun jugador es comportés de forma antiesportiva cap al rival, la qual cosa no s'ha de permetre i no es pot repetir.

Tot això va distreure a l'equip encara més del partit, finalitzant aquest en un 44-15 en contra.

Tornem a ensopegar amb la mateixa pedra, aquest problema ens persegueix des del primer partit de la temporada i l'única forma de solucionar-ho és amb ganes i esforç per part de tots, així que animo als jugadors a reflexionar el que succeeix a la pista.

Nico R.

H Vilamajor 21 - Sènior masculí 20

Aquest cap de setmana el nostre equip sénior ha visitat la difícil pista de l'H. Vilamajor.

L'inici del partit ha estat molt esperançador pels nois de Sergi i César que ràpidament es col·locaven amb diferències de 3 gols al marcador. La defensa funcionava i l'atac aconseguia trenar bones accions que es convertien en gol.
Una exclusió dels Esparreguerins era molt ben aprofitada per l'equip local que aconseguia empatar el partit per primer cop al voltant del minut 20. Sense abaixar els braços els Esparreguerins aconseguien continuar marcant gols i a poc a poc tornaven a aconseguir avançar-se en el marcador, però un seguit d'errades feien que el Vilamajor en l'últim segon de la primera part aconseguís capgirar novament el marcador arribant a l'11-10.

A la represa el partit va anar augmentant d'intensitat i era un anar i tornar amb moltes errades per ambdós equips que feia que ningú marxés en el marcador.
Cap als tres quarts de partit l'àrbitre va decidir canviar els criteris arbitrals que havia mantingut durant el partit i amb varies decisions arbitrals que perjudicaven seriosament al nostre equip, van treure de polleguera a l'entrenador que veia com el sancionaven 2 minuts primer i amb targeta blava merescuda després per insultar l'àrbitre.

Cop dur per l'equip que el deixava amb un jugador menys. Així i tot, l'equip va continuar treballant i mantenint el partit, però les males decisions arbitrals continuaven perjudicant a l'equip del baix Llobregat i s'anava escalfant els ànims dels jugadors.
En una jugada quan faltaven 5 minuts amb empat al marcador l'àrbitre s'inventava un penal que va fer enrabiar al jugador que també va ser expulsat i deixava l'equip amb 4 jugadors.

El coratge de l'Esparreguera en aquest partit va quedar palès en mantenir el resultat fins a l'últim moment i amb força ocasions per poder haver guanyat, al final del partit s'arribava amb un 21-20.

Una derrota dolorosa en veure com s'escapen dos punts i la impotència de veure com una persona pot influir tant en un partit i sortir completament impune.