Us deixem les cròniques del passat cap de setmana

Handbol Sant Llorenç 5 -Benjamí mixt 11

Aquest dissabte passat els més petits del club han jugat un altra vegada a Sant Feliu.

Aquesta vegada han sortit activats des del minut zero.

La defensa ha estat increïble, pràcticament no passava ningú, i l'atac millor que mai, intentaven que tots toquessin la pilota abans de tirar a porteria, i en tirar, t'iraven avall tot com als entrenaments, i això ha fet que guanyéssim les 3 primeres parts.

A l'última ja ens vam relaxar una miqueta mes, fent que afluixéssim en defensa, i que empatéssim l'última part.

El resultat final va ser 5-11 amb un increïble partit dels petits. Continuarem entrenant amb la mateixa força per millorar cada vegada més.

Judith C.

Infantil mixt 22 -Handbol Sant Cugat 21

Aquest cap de setmana els nostres infantils s'enfrontaven a l'handbol Sant Cugat.

A priori, un partit que es preveia igualat per la proximitatquant a la taula de la competició.

Des de l'inici, ja hem notat un ambient una mica diferent al vestuari, on els jugadors han deixat de banda les bromes i estaven més tranquils. Trencant amb la monotonia, tant la xerrada prepartit com l'escalfament han sigut profitosos i realment notables.

A l'hora de començar el partit, ens trobàvem davant una defensa visitant 3-2-1, no gaire pressionant, que ens permetia jugar amb el que prèviament havíem practicat als entrenaments, trajectòries en carrera i atacar a l'espai.
Encara que el joc de Sant Cugat no fos tan col·lectiu com el nostre, les seves individualitats i la nostra manca d'organització defensiva feia que arribéssim a la mitja part empatats 12-12, donant l'oportunitat als dos equips de començar de nou el partit a la segona part.

Després d'una xerrada al vestuari, on ajustàvem 4 coses de la defensa i animàvem a continuar atacant igual, els nostres infantils sortien amb ganes d'endur-se el partit. Amb un bon parcial on en els primers 11 minuts només havíem encaixat un gol. Permetent a l'equip imposar-se amb una diferència d'uns +4 al marcador.

Amb el pas dels minuts, els nervis creixien i amb errades que fins al moment no havíem tingut a l'atac, permetíem al rival apropar-se a poc a poc al marcador. Després d'uns minuts finals, intensos i caòtics pels nervis, el resultat concloïa somrient a l'Esparreguera amb un 22-21 reflectit al marcador.

Cal felicitar a l'equip per aquest passet endavant que s'ha donat aquest dissabte quant a actitud tan prèvia com ja dins l'enfrontament.

Ara animem a traslladar-la dins els entrenaments, que encara que sigui la part més deslluent, és on realment s'avança i on es guanyen els partits.

Enhorabona, equip!! I a continuar treballant!

Albert M.

Juvenil B 30 - Handbol Amics 26

El partit començava amb un ritme molt alt, accions àgils, defenses acceptables que intercanviaven gols d'una forma equitativa, un ritme que es mantenia durant la primera part, al final d'aquesta l'Esparreguera portava una lleugera avantatja al marcador.

En començar la segona meitat la defensa local s'enduria al centre, fent que l'equip visitant hagués de trobar forats als laterals, cosa que desesperava als tècnics, ja que estava tirant per terra tot el treball conjunt en defensa.
I l'atac es basava en accions individuals dels nostres, sense trobar massa combinació. Aquest ritme es mantenia fins quan faltaven 15 minuts, on els nostres començaven a perdre la concentració, regalant pilotes que mantenien al nostre contrincant en el joc, només un canvi quan faltaven uns 10 minuts en defensa, una defensa mixta al lateral dret contrari feia que poguéssim recuperar algunes pilotes que ens donaven la victòria amb un 30-26 al marcador final.

Bon partit dels nois, però tornem a caure en el mateix error, perdre el nord en els últims minuts, cosa que ens pot costar partits en el futur.

Nico R.

Juvenil A 30 - GEIEG 30

Després d'aconseguir la primera victòria de la temporada a la jornada anterior, els nois del Juvenil A disputaven el primer partit de la segona volta contra el fort rival de l'handbol Geieg, pista on van caure per 33-27.

El partit començava amb moltes precipitacions per part dels locals en atac. Les males eleccions de llançament van fer que el porter visitant comences a comptabilitzar les primeres aturades i l'equip gironí va obtenir el primer avantatge en el marcador.
Tot i això, els nostres laterals Joan i Oriol superaven constantment als seus defensors i trobaven espais per penetrar i mantenir la diferència en pocs gols. En l'apartat defensiu els nostres juvenils no trobaven solucions en la 5-1 la qual cosa va provocar que els gironins marxessin al descans amb 19 gols.

A la represa els esparreguerins van sortint amb moltes ganes de remuntar els 3 gols de diferència. Sabien que si ajustaven una mica la defensa ja podrien reduir els
19 gols de la primera meitat. Dit i fet, l'Adrià amb molta intensitat, recuperava un parell de pilotes que van permetre recuperar el gol average i per primera vegada en tot el partit
situar-se per davant.
En atac, Rubén i Alexis provocant penals des del pivot i Oriol marcant-los mantenia el ritme anotador dels locals fins a l'últim tram de partit.

Finalment, quan falta 1 minut i empat en el marcador, el nostre entrenador demana temps mort per preparar l'últim atac, on, unes passes rigoroses d'Oriol provoquen un contraatac dels gironins que acaba amb aturada d'August i un llançament fora d'Erik de contraatac.

Seguidament, l'àrbitre assenyala el final del matx el qual acaba amb un bon empat a 30.

Cal destacar, ajudat per una bona defensa a la segona part, les com sempre genials intervencions d'August.

La setmana vinent viatgen diumenge a Sant Quirze per intentar millorar el resultat de la primera volta.

Carlos P.

Sènior 31 -H. Ribes 26

Intens partit el que s'ha jugat aquest dissabte al pavelló del Castell on el nostre equip sénior s'enfrontava al H. Ribes.

Un duel que ja es va viure la temporada passada i que prometia ser intens.

El jove equip del Ribes arribava en quarta posició a la taula i amb ganes de desbancar al líder del grup, presentant un joc ràpid i una defensa 5:1 complicant l'atac local.
Tot i estar sempre per davant en el marcador, el nostre equip sénior no acabava de jugar bé i només en els últims minuts de la primera part s'ha aconseguit la màxima avantatge, arribant al descans amb un 18-13.

A la represa tot i sortir amb unes idees més clares, continuaven les imprecisions en atac per voler córrer en excés; així i tot, s'ha assolit un avantatge de 5 gols que semblava que ja podia ser definitiva, però un seguit d'exclusions dels jugadors locals donava ales als jugadors del Ribes per apropar-se fins a 1 gol en el marcador.

Uns oportuns canvis tàctics dels jugadors entrenats per Sergi i César, feien que a poc a poc es tornés anant agafant avantatge al marcador fins a arribar al 30-26 final.

Un bon partit que consolida en el lideratge del grup al BM Esparreguera.