Cròniques jornada 12 i 13 de novembre

Us deixem les cròniques del cap de setmana passat

H. Castellbisbal 33 - Infantil mixt 25

Aquest dissabte passat els i les nostres infantils van jugar contra Castellbisbal al seu pavelló.

Durant el primer quart els nostres van estar molt adormits i els hi va costar molt entrar al partit, tenien molts problemes a l'hora de defensar la zona centre, ja que el rival tenia un jugador molt fort i gran.
Per altra banda, durant l'atac d'aquest primer quart va ser molt estàtic, no hi havia joc sense pilota, no hi havia atacs en carrera ni intenció de xut.

Ja al final de la part els nostres van remuntar i vam aconseguir acabar amb una diferència de cinc gols en contra del rival.

A l'inici de la segona part vam tornar a abaixar els braços i el rival entrava com si res, finalment vam decidir baixar la defensa a 5:1 per intentar que no tinguessin tant espai per atacar, la qual cosa va funcionar, van millorar molt la defensa.
L'atac va seguir molt estàtic, va ser molt individual a causa de no entrar en carrera ni fer passes ràpids.

Cal fer una menció especial per Diego, ja que va ser dels pocs que van entrar sense por cap a porteria i va ajudar a l'equip a sortir dels bloqueigs que hi havia durant l'atac.

Marina P.

H. BCN Sants 20 -Juvenil B masculí 24

Setè partit de lliga disputat pels nostres juvenils, jugàvem com a visitants al camp del BCN Sants a unes hores perilloses pel que fa a la concentració dels jugadors, ja que teníem males experiències en jornades disputades en aquest horari.

Els primers 15 minuts de matx vàrem començar una mica verds i amb moltes pèrdues de pilota no forçades, anant a remolc tots aquests minuts.
Un temps mort demanat vàrem canviar la dinàmica, realitzant una defensa 6_0 i aclarint les idees en atac ens vam desenganxar en el marcador fins a arribar a la primera part amb un 7 a 11 a favors dels nostres.

Vàrem parlar al descans que el problema principal va ser els xuts clars errats davant del porter i les pèrdues de pilota dels primers minuts, demanant paciència en tasques ofensives i mirant una mica al porter agafaríem un avantatge per estar tranquils durant el segon període.

Efectivament, així va ser durant els primers minuts on vàrem estar a 6 gols a sobre, a causa del cansament acumulat sobretot pel fet que la meitat de plantilla varen jugar amb el nostre Juvenil A al matí, es van apropar quan faltaven 9 minuts a només 3 gols.
En aquell moment vàrem demanar temps mort per jugar per fi els minuts finals sense patir en excés com és ja costum nostre.

Finalment, partit guanyat 20 a 24 on la defensa va ser el millor aspecte del partit .

Des del staff molt contents amb tot l'equip sobretot en labors defensives, destacar al nostre porter de confiança Landin Poyatos que un altre dia a la seva oficina va realitzar aturades en moments que l'equip estava pitjor, afegir i ressaltar l'enorme actuació dels nostres tercers defensius Henrique i Aleix que estan fent passos de gegant consolidant-se com una parella de ball que ningú voldria passar per la zona central.

Agrair el seguiment i suport dels pares per estar allà sempre i animar als nois en tot moment. En portem 5 de seguides, però en volem més, pròxima jornada important contra el segon classificat, per consolidar-nos a la zona alta i per veure el nostre nivell i rendiment contra els de dalt.

Marc T.

H. Sant Quirze 30 -Juvenil A masculí 24

Aquest diumenge els nostres jugadors del juvenil A s'han desplaçat a Sant Quirze del Vallès per enfrontar-se a un rival el qual a la primera volta ens guanyava de forma clara per 22-42.

A l'inici del partit els esparreguerins sortien una mica adormits. Tot i trencar la 6-0 dels locals mitjançant els bons xuts exteriors d'Oriol i les penetracions de Joan, els kiris corrien constantment al contraatac i contra gol i aconseguien el primer avantatge en el marcador aprofitant la tova defensa.
Les aturades d'August i les precipitacions dels locals feien que, tot i atacar malament, els esparreguerins seguissin en partit anant al descans 16-11.

A la represa els nostres jugadors han sortit a guanyar els 30 minuts restants. Les claus, ajustar la defensa 5-1 amb molts més contactes i aprofitar els espais darrere de la 6-0 kiri. Les circulacions d'Erik i dels pivots a l'esquena creaven espais per entrar a la primera línia a plaer i mantenir la diferència de gols durant tota la segona meitat.

Finalment, unes bones defenses i les aturades d'August tancaven el partit en 30-24 (resultat segona part 14-13) millorant per molt el partit de la primera volta.

Carlos P.

CH Sant Andreu B 19 -Sènior masculí 20

Partit d'infart el que es va jugar aquest diumenge al poliesportiu del Camp del Ferro de Barcelona, on enfrontava al Sant Andreu B contra el BM Esparreguera, o el que és el mateix, el primer contra el segon classificat del grup B de la quarta Catalana.

El partit com era de preveure es va presentar intents, amb moltes ganes tots dos equips de marxar ràpidament al marcador, cosa que va propiciar molts errors no forçats d'ambdós equips.

L'Esparreguera que aquest cop semblava que en defensa estaven ben organitzats, no estava encertat de cara a porteria fallant molts llançaments clars, molts d'ells per mèrits dels porters del Sant Andreu que van jugar a molt bon nivell.

Els locals sense fer gaire cosa en atac, a poc a poc van anar agafant diferències al marcador que els del Baix Llobregat tot i fer bastants canvis en l'equip no acabava de trobar la tecla per superar la defensa tancada del Sant Andreu. Així i tot, van anar aguantant el resultat i arribar amb un 10-9 a la mitja part.

A la represa, un cop refrescades les idees, semblava que començaven a sortir les coses, però tan aviat ens apropàvem al marcador, com anàvem perdent de 3.
L'equip, però feia sensació d'estar compromès i a poc a poc es va anar remuntant fins a posar-nos per davant en el marcador quan faltaven 8 minuts, temps que va ser una alternança continua de gols arribant amb empat a 19 quan faltaven 24 segons, moment en què els tècnics Esparreguerins demanaven temps mort per muntar una jugada i aconseguir la victòria.
La jugada com de costum no va sortir, però la pilota va arribar al nostre pivot que va ser aturat il·legalment i xiulant l'àrbitre penal.

Un penal que amb molta sang freda va anotar l'Àlex donant els dos punts més treballats del que portem de temporada i ens situa en la part alta de la taula a 4 punts del segon classificat.