dilluns, 5 de juliol del 2021

Crònica 26 de juny

Darrer partit de la temporada, que enfrontava al nostre infantil amb el Club Handbol Sant esteve Sesrovires

Infantil mixt 21 - CH Sant Esteve Sesrovires 47

Els nostres infantils van disputar aquest dissabte a les 12 h l'últim partit de la temporada contra el fort rival del Club Handbol Sant Esteve Sesrovires.

De bon començament els sesrovirencs van presentar una defensa individual a tot el camp que provocava moltes pèrdues de pilota dels locals i que els visitants castigaven amb molts gols de contraatac. Tot hi això, els esparreguerins aconseguien arribar a la porteria contrària mitjançant els desmarcs sense pilota de Mariona i els 1 vs. 1 de Pau que constantment superava al seu oponent. En defensa els nostres infantils van sortir molt tous i deixant penetrar pels intervals a tots els atacants del Sanes. A causa de un seguit de mals passes es va arribar a la mitja part amb un resultat d'11-23.

A la represa els locals van sortir molt concentrats en les consignes defensives marcades al vestidor. Tancar els espais a les zones laterals per produir llançaments més tancats, més ajudes al centre i molta més contundència. Aplicant això i sumant els gols d'Àlex al pivot, els nostres aconseguien fer un parcial a favor de 5-1 per demostrar que no tenien intenció d'abaixar els braços i donar el partit per perdut.

Finalment els locals es veien superats per la defensa individual sesrovirenca, la qual feia créixer la diferència en el marcador fins a arribar al resultat final de 21-47.

Cal destacar com sempre l'aportació de Joel a la porteria on va realitzar moltes aturades de 6 metres, incloent-hi un penal. També felicitar a tot l'equip per, tot i només disposar d'un canvi, lluitar en tot moment per a competir el partit.

C.P.


Com dèiem, darrer partit de l'infantil aquesta temporada, que com per a la resta d'equips ha estat una temporada molt complicada, marcada sobretot per la manca de jugadors, que ha fet que en molts partits anessin justos per jugar o amb molt pocs canvis.

És per això encara més destacable la bona temporada que han aconseguit fer, lluitant contra les dificultats de la COVID, la manca de pavelló i la manca de jugadors. Temporada molt destacable, sens dubte.
Enhorabona als nois i al cos tècnic per l'esforç!!


Fi de temporada aleví

També l'Aleví ha completat la seva temporada, com la resta d'equips molt afectats per les circumstàncies ja esmentades, Covid, pavelló i també la manca de jugadores. Així i tot, els nois i noies de l'equip, junt amb el seu cos tècnic, han anat de menys a més i han acabat fent grans actuacions, demostrant una notable millora en el seu joc malgrat les adversitats.



Nota de la directiva

El Club dóna per tancada la temporada 20/21, marcada com hem anat insistint per la Covid i la manca de pavelló.

Així i tot, el balanç que fem des de el Club es força positiu, ja que hem estat capaços de mantenir un bon nivell de jugadors en tots els equips i hem pogut també mantenir una activitat que, lluny d'haver estat normal, si ens ha permès una certa continuïtat.

En aquest sentit, també des de el Club volem donar les gràcies a tots els nois i noies que han participat amb nosaltres aquesta temporada, als pares i mares per fer-nos confiança i al nostre magnífic cos tècnic, que ha lluitat sense descans per acostar el nostre esport als nois i nois del poble tot i les adversitats.

L'activitat, però, no s'atura. El nostre Cos Tècnic continuarà treballant, preparant ja la temporada vinent, plena de novetats i reptes, alguns dels quals ja haureu vist a les xarxes socials i que ben aviat portarem també a aquest bloc.

Fins llavors, que passeu un bon estiu i ens retrobem el setembre

Us esperem!!



JD/FR