dijous, 10 de juny del 2021

Cròniques jornada 5 i 6 de juny

Us deixem la crònica del partit cadet, únic partit del cap de setmana:

La Salle Bonanova 38 -- Cadet 39

Desplaçament a Barcelona dels cadets del club, en un partit a cara o creu per determinar la posició final a la segona catalana.

Visitàvem la pista de La Salle Bonanova, en un partit que començava amb un gran parcial de l'Esparreguera que es plantava al minut 10 amb un 0-5.
Aleshores, la Salle demana a un temps mort per frenar l'empenta esparreguerina. L'aposta de l'entrenador de la Salle, li ha sortit bé, ja que en poc menys de 5 minuts igualava el marcador. Una mixta sobre el nostre lateral esquerre, en Genís, i una defensa més dura, feia que tot i mantenir un petit avantatge, els esparreguerins no aconseguissin marxar en el marcador de mes dos gols. Al final del primer temps, marcava un 14-16 a favor dels visitants.

La segona part continuava com la primera, amb poca defensa per part dels dos equips, i un clar domini dels atacs. Per part de l'Esparreguera, el fet que hagués de jugar amb dues mixtes en l'algun moment, feia que la majoria de les accions fossin individuals. Algun llançament errat, alguna decisió dubtosa de l'àrbitre i alguna exclusió més que severa, feien que els nervis apareguessin a la pista i es perdessin força pilotes en atac, sort que també apareixia el nostre porter per aguantar el resultat.
Així acabava el partit amb empat a 33.
La primera part de la pròrroga, començava amb un jugador exclòs per part dels esparreguerins, el que propiciava que La Salle, fes una doble mixta sobre les primeres línies. Tot i això, els visitants aconseguien agafar la iniciativa en el marcador. Els nervis encara eren més evidents quan s'apropava el final, després dels primers cinc minuts, la diferència entre els dos equips era mínima, 35-36.
La segona part de la pròrroga ha sigut encara més intensa, intercanvis de gols i errades, que hi han beneficiat a l'Esparreguera, que, després d'un llançament amb el temps acabat per part de la Salle, aconseguit  la merescuda victòria. Felicitar els nois pel gran esforç i a l'afició que en tot moment ens ha recolzat.