Cròniques jornada 26 i 27 d'octubre

Us deixem a continuació les cròniques de la passada jornada:

Benjamí mixt 6- CH Martorell 10

Partit amistós contra Martorell,

Ha estat molt bé. El primer quart ha estat molt dinàmic per part de tots dos equips, ha sigut una defensa molt bona i un atac molt bo però a l'hora de tirar a porteria per part nostra hem fallat molts tirs.
Al segon quart han seguit una molt bona dinàmica però hem estat fallant molts tirs, també la nostra portera ha parat moltes pilotes i això ha fet que no marxes de molts gols l'equip contrari.

El tercer quart ha sigut el més fluix, els nostres han baixat en intensitat i llavors el contrari ha portat tota l'estona el control de la pilota.
L'últim quart ha sigut el millor, els nostres s'han espavilat i han petat el control de la pilota. Han robat moltes pilotes en defensa i han millorat molt a l'hora de llençar a porteria.
                                                                                                      M.P.

Aleví mixt 6 - CH Martorell 10

Bon partit del nostre Aleví davant Martorell, aprofitant la jornada de descans del Consell

Els nostres, avui dirigits per en Zinnedinne, van començar espesos en atac, amb moltes pèrdues de pilota i amb alguna dificultat en el servei de porta, el que feia que el Martorell, un equip més experimentat, marques amb facilitat, i guanyant còmodament el primer quart.
En el segon el joc ha millorat, amb bones combinacions, en les que fins i tot participaven tots els jugadors de camp i de vegades fins i tot el porter. El major encert de cara a porteria ha fet que els de casa aconseguissin guanyar aquest quart.

Els dos darrers quarts no han tingut història, amb els nostres jugadors cada cop més cansats davant la inexistència de canvis i un Martorell molt encertat de cara porteria. Això si, hem tornat a veure per part del nostre Aleví jugades amb bones combinacions....però també moltes errades en el passe i a vegades manca de concentració en defensa.

En resum, un bon partit, on s'han vist coses molt bones i d'altres que hem de millorar en els entrenaments i pròxims partits
                                                                                                        F.R.

CH Martorell 11  - Infantil  28

Partit amistós dels nois de l'infantil Mixt contra el bon rival del Club Handbol Martorell per poder seguir preparant l'inici de la temporada.

Excel·lent primera part, dels nois de Carlos i Joan, on posaven en dificultats l'atac local i aprofitaven les seves errades per culminar en contraatacs i poder eixamplar cada cop més la diferencia en el marcador.

A la represa els esparreguerins es trobarien una mica travats en l'atac estàtic, però gràcies a un pletòric Alex a la porteria, aturant dos penals i llançaments de 6 metres, i les ajudes defensives de Marc i Mariona la diferencia de gols no es veia reduïda.

Finalment Joan i Pau amb bons 1 contra 1 marcaven diferencies i superaven als seus defensors i als porters rivals.

El matx va finalitzar amb el resultat final d'11-28, un partit molt útil pels nostres infantils per seguir treballant de forma ascendent i poder adaptar-nos a aquest canvi tan gran de categoria.

Cal destacar la clara millora de tots els integrants de l'equip gràcies a la bona feina i l'esforç als entrenaments d'entre setmana.
                                                                                                        C.P.

CH. Ràpid Cornella 32 -- Cadet 25

Bon partit dels cadets en la seva visita a Cornellà.

Inici igualat per part dels dos equips, els esparreguerins bellugaven bé la pilota en atac, provocant forats a la defensa local que eren ben aprofitats per les primeres línies i pivots visitants. Les poques perdudes de pilota en atac afavorien la circulació de pilota, com també el replegament defensiu, que aconseguien formar la defensa ràpidament i poder frenar el fort atac local. Així arribaven al final del primer temps amb el resultat de 16-13, un gran parcial per anar al descans.

Només començar la segona part, dues perdudes de pilota en atac, eren castigades amb un parcial de 2-0, la distancia es feia més gran, però els esparreguerins reaccionaven i mantenien l'estira-i-arronsa en el partit. La diferència entre tots dos no baixava, però les bones accions col·lectives amb passes i va, circulació a doble pivot dels extrems i l'excel·lent aportació del porter esparreguerí, permetien veure un bon partit, on els nois del Carlos i l'Elsa van fer treballar de valent als cornellanencs per poder endur-se els dos punts.

Al final, 32-25, una derrota que té bon regust, ja que es va veure una bona actuació de tot l'equip. Ara toca seguir treballant per seguir millorant.
                                                                                                         C.P.

Juvenil 27 -- CH Martorell 27

Intens derbi el viscut el darrer dissabte al Poliesportiu El Castell, ho expliquem:

Irregular primera part dels nostres, que començaven forts en atac el partit, però, alhora, tous en defensa.

L'estructura defensiva 6.0 feia aigües davant el poderós llançament exterior dels visitants. Tot i les aturades d'en Carles sota pals, el Martorell aconseguia aguantar el marcador en tot moment, amb lleus avantatges. Aleshores, els tècnics locals decidien col·locar un avançat, que incités als nostres a sortir més a tocar a les 1eres línies visitants, però no va ser la fórmula de l'èxit, i els Martorellencs, arribaven a la mitja part amb un avantatge de 3 gols en el marcador.

Els nostres aprofitaven el pas pel vestuari per re capacitar, i variar de nou el sistema defensiu, aquesta vegada sortien amb una molt intensa 3.2.1 que els feia remuntar el partit en 5 minuts, gràcies a un parcial favorable de 4 a 0, que obligava al tècnic visitant a demanar ja el temps mort.

Aleshores, una rigorosa exclusió a Zine, permetia trencar la remuntada local, però, tot i això, l'equip es mostrava centrat durant tota la 2a part, i no perdia el fil al partit, tot i arribar al tram final amb un desfavorable -2 en el lluminós.

Els nostres van tenir clares oportunitats, gràcies a l'excel·lent actitud defensiva del col·lectiu, per matar el partit abans del xiulet final, però, de nou, una sèrie de pèrdues de pilota, i mala selecció de llançaments de cara a porteria, semblaven llançar els esforços defensius.

Tot i això, vam gaudir de 2 atacs per materialitzar la remuntada, que vam desaprofitar, incloent-hi el darrer, que amb una exclusió clara de l'equip de Martorell, l'àrbitre decidia no senyalar els 7m, i els nostres no aconseguien anotar el gol de la victòria.

Curiós, tot i la duresa de l'equip rival, no haver jugat gairebé cap superioritat numèrica.

Per part nostre, de nou, ens limiten molt el joc les errades individuals, totalment corregibles, però que ja fa setmanes que duren, i esperem revertir com més aviat millor. Per exemple, vam errar 4 dels 5 penals llançats durant el partit.