divendres, 25 de gener del 2019

Prèvia jornada 26 i 27 de gener

Ja tenim a tocar el cap de setmana i torna l'Handbol, concentrat en aquesta ocasió en dissabte.

Si comencem pels partits que es disputaran a El Castell, el primer serà l'Aleví mixt, que comença la segona volta de la competició i s'enfrontara a l'Handbol Martorell, equip amb el qual va empatar en el primer partit de la competició, Els nostres tractaran de mantenir la línia ascendent de joc que han mostrat els darrers partits per emportar-se la victòria en aquesta ocasió.

A continuació serà el torn del Cadet femení, que rebrà al C.E. Handbol Vendrell, equip amb el qual les nostres noies ja han disputat partits en les darreres temporades. Després d'un inici regular de la competició de Copa, les noies segur que sortiran a per totes en aquesta ocasió.

Ja fora de casa, el Benjamí mixt viatjarà fins a Sant Pere de Ribes per disputar el seu partit envers Lycee Bel Air, també conegut de darreres temporades. Moltes ganes i concentració hauran de posar els nostres nois i noies per emportar-se cap a casa un bon resultat, però segur que ho provaran.

I el darrer partit serà el que enfrontara als nois del Cadet masculí contra C.H. Sant Joan Despí, que també és conegut de temporades anteriors. Els nois d'en Carlos i Elsa han començat bé la segona fase de la competició, i tindran una nova oportunitat de mostrar la seva millora en el joc contra un rival sempre difícil.

Prebenjamí i Infantil descansen aquesta setmana

No deixes que t'ho expliquen!! Vine a gaudir-ho!!