dijous, 17 de gener del 2019

Prèvia jornada 19 i 20 de gener

Ja tenim aquí un altre cop el cap de setmana, i com és habitual, torna l'Handbol, ja en teníem ganes!!

Tots els equips en competició juguen aquesta setmana, i la majoria d'ells a casa, de manera que podrem gaudir del nostre esport sense grans desplaçaments, us expliquem com anirà:

Començarem el dissabte al matí a El Castell, on el nostre Benjamí mixt rebrà la visita del C.H. Martorell Groc, en aquesta segona fase que tant bé va començar la setmana passada. Els nostres, esperonats pel bon resultat i el bon nivell de joc, buscaran la segona victòria davant dels veïns del Baix Llobregat Nord, tot un clàssic!!

Simultàniament el nostre Aleví mixt disputara el seu partit contra Handbol Igualada "B", rival que és just un lloc per sobre dels nostres a la classificació i que marca el final de la primera volta de la competició. Els de en Joan i Carlos voldran seguir amb el bon joc mostrat els darrers partits per seguir avançant.

A continuació serà el torn de l'Infantil, que s'enfrontarà a l'Handbol Molins taronja, en un partit que ha canviat de seu, ja que s'havia de disputar a Molins de Rei. Amb aquest partit el nostre Infantil tanca la primera fase de la competició, amb serioses opcions de proclamar-se guanyador d'aquesta fase, que significaria un gran èxit per aquest jove equip. Us animem a tots i totes a acostar-vos a El Castell a ajudar-nos a aconseguir-ho!

I ja per acabar la matinal de dissabte, el Cadet masculí inicia la segona fase de la competició a Primera Catalana, i estarà enquadrat a la Serie A-2, grup B. El seu primer rival serà el C.E.H. BCN Sants negre. Els nois volen recuperar sensacions i fer una gran competició, en la línia de les darreres temporades.

I ja per acabar el cap de setmana, el diumenge les noies del Cadet femení viatjaran fins a Terrassa per jugar contra l'equip local, en el que també serà per a elles l'inici d'una nova competició, en aquest cas la Copa Federació, que disputaran en el grup A de Nivell I. Un nou repte per a les noies, que segur que superaran amb nota!!

Com ja és habitual, el Prebenjamí descansa.

Molta sort a tot@s !! Un convidem a acompanyar-nos i gaudir-ho!!