dilluns, 18 de juny del 2018

Cròniques jornada 17 de juny

Tan sols un partit s'ha jugat aquest cap de setmana, el que enfrontava al nostre Cadet masculí 2003 amb l'A.E. Aula, en la final de la Copa Federació Cadet masculina, on els nostres van resultar derrotats pel bon equip barceloní. Així i tot, els nois van fer un gran partit, lluitant fins al final. Felicitar a l'Aula per la victòria i el campionat i també als nostres per l'esforç, ho tornarem a provar l'any vinent!!

A.E. Aula 33 - Cadet masculí 2003 23

No ha pogut ser!!! El cadet 2003 es proclama subcampió de la Copa Federació Cadet masculina, en perdre la final davant l'A.E. Aula de Barcelona per 33-23. El partit començava de manera immillorable pels esparreguerins amb un parcial de 0 a 3, que de seguida l'Aula els ha tornat amb un 4 a 1 que posava el 4-4 al minut 8. A partir d'aquest moment els barcelonins han imposat la seva força en defensa, l'atac visitant no podia passar aquesta barrera i quan ho feia, apareixia la figura del porter que posava el seu granet de sorra. Així l'equip de l'Elsa i el Carlos encaixava un fortíssim parcial de 13 a 5 que liquidava la primera part amb una clara victòria parcial de l'Aula per 17 a 9.
La segona part comença com havia acabat la primera, amb superioritat dels locals, dues perdudes en atac, feia que l'Aula agafes la màxima renda, 19-9 al minut 5 de la segona part. Un canvi de defensa més pressionant per part dels esparreguerins, i l'atac més efectiu obria una escletxa d'esperança per la remuntada. Al minut 12, el resultat era de 22 - 16, però els barcelonins no s'han deixat sorprendre i han aconseguit recuperar la diferencia, i ja no l'han perdut fins al final.
Bona segona part dels esparreguerins que només han perdut de dos. Felicitacions per l'A.E. Aula, just campió de la Copa, i moltes felicitacions també, als nostres nois que han fet una gran competició, demostrant que tot i ser tots cadets de primer any han plantat cara a grans equips. Des del club, volem donar les gràcies a tota l'afició que s'ha desplaçat a Bordils per animar als nois, amb la mateixa força de sempre.

Nota del club

Aquest ha estat el darrer partit en competició oficial del nostre Cadet Masculí 2003. Ben dirigit des de la banqueta per en Carles i l'Elsa, i assistits per l'infatigable Antonio com a delegat, els nois han quallat una magnífica temporada, anant de menys a més i millorant dia a dia en el seu joc. Sisens a la fase regular i subcampions de la Copa Federació, l'equip, format íntegrament per jugadors de primer any, ha mostrat una molt bona actitud i una progressió magnifica, Ara cal seguint treballant en aquesta línia.

També amb aquest partit s'acaba la competició oficial pels nostres equips, però l'handbol no s'atura!!

Aquesta setmana seguirem amb els entrenaments i les dues properes estarem de campus, aquest any adreçat als jugadors en categoria Benjamí, Aleví i Infantil, per acabar oficialment la temporada amb el Torneig de Festa Major, el pròxim dia 7 de juliol, on participaran els equips cadets.