dimarts, 6 de març del 2018

Cròniques jornada 3 i 4 de febrer

Jornada la d'aquesta cap de setmana caracteritzada per la celebració per part del CEBLLOB de la jornada Juga Verdplay, en la que van participar els nostres equips Benjamí i Aleví. Volem agrair els dos clubs organitzadors l'esforç realitzat per la celebració d'aquest esdeveniment.
Pel que fa a la competició, només una victòria, la del Cadet masculí 2003, la resta d'equips van caure derrotats en els seus enfrontaments.

Benjamí mixt  - Trobada Juga VerdPlay

La trobada es va celebrar a casa dels nostres veïns de Sant Esteve de Sesrovires, amb la participació del Lycée Bel Air, AE Sant Pere de Ribes, CH Ribes Escola Les Parellades, CH Ràpid Cornella, CH Sant Esteve Sesrovires i els nostres nois i noies del Benjamí. Tots els participants van gaudir d'un matinal d'Handbol i altres activitats lúdiques sense la pressió de la competició, amb ganes de passar-ho bé i amb l'objectiu de fomentar els valor de l'esport, com la cooperació i el companyerisme.

Aleví mixt   - Trobada Juga Verdplay

Fins a Sant Feliu de Llobregat es van desplaçar els nois i noies de l'Aleví mixt, que juntament amb els esportistes dels equips Handbol Montbui, EH Sant Llorenç-Andrey Xepkin "A", SAE Escola Esteve Barrachina, EH Sant Llorenç-Andrey Xepkin "B", H. Esportiu Castelldefels i EH Sant Llorenç-Pau Vila van passar un divertit mati practicant el seu esport preferit i mostrant una bona actitud, en una jornada pensada en la formació i la diversió.

CH. Sant Joan Despí 24 - Cadet femení 19

Aquest cap de setmana el Cadet femení s'ha desplaçat a la pista del Sant Joan Despí, equip situat a la part alta de la classificació i rival directe. El partit es presentava molt important de cara a la classificació però en aquesta ocasió, les esparreguerines van sortir força desconcentrades i van encaixar un 5-0 als primers minuts que van marcar molt el partit. A poc a poc semblava que les noies de Sergi Gibert podrien arribar a remuntar però cada cop que s'acostaven al marcador, sempre sorgia una davallada que aprofitava el Sant Joan per tornar a distanciar-se en el marcador arribant al 13-9 a la mitja part. A la represa tot va continuar igual i tot i la bona defensa que es va fer en els últims minuts, la falta d'idees en atac constants durant tot el matx, no permetien mai atrapar l'equip local en el marcador. Al final 24-19 una derrota que torna a distanciar l'equip de les primeres posicions

Cadet Masculí 2003 32 - CH Sant Joan Despí 26

La regularitat, clau de la victòria del Cadet 2003 davant la visita del St. Joan Despí. Inici molt igualat per part dels dos equips, on les diferències al marcador eren mínimes. El joc dels esparreguerins començava a rutllar, l'atac comandat per un Alejandro inspirat, i una defensa forta amb bones ajudes, feia que els locals anessin agafant una petita diferència en el marcador. A poc a poc, la diferència anava eixamplant-se, la defensa local podia amb l'atac del St. Joan, cosa que aprofitaven en ràpids contraatacs per marxar al vestidor després dels primers trenta minuts amb una bona renda de quatre gols, 14-10. La segona part començava amb una altra dinàmica, el St. Joan Despí sortia a la pista amb la intenció de reduir la diferència com més aviat millor, i així era, al minut deu, els visitants es posaven per davant amb un 15-16. És aleshores quan esperonats pel seu públic, l'Esparreguera es treu la son de darrere de les orelles i torna a defensar amb la intensitat de la primera part. A quinze minuts del final, les combinacions en atac dels jugadors locals, trobaven porteria un cop darrere d'un altre. D'aquesta manera arribava el final del temps amb un clar 32-26 a favor dels esparreguerins. Una vegada més, la bona defensa realitzada dona dos punts molt importants.

Cadet masculí 2002 25 - CH. Sant Andreu 30

Bon partit dels nostres nois. En un encontre disputat i amb un arbitratge correcte, l'absència de dos jugadors ens ha minvat: falta de descans, canvis estratègics per trencar la defensa contraria, canvis tàctics... Això i les 5 o 6 ocasions en què hem jugat en inferioritat numèrica per expulsions (faltes innocents, per defenses tardies, gens de joc brut) han ajudat a decantar el partit pels visitants. Així i tot, no oblidem que a l'anada ens van guanyar de 12 punts i que aquest dissabte vàrem estar 3 per sobre al primer quart... Ho han fet bé i no han defallit en tot el partit!!

HC Tarragona 33 - Sènior 26

Fins a terres tarragonines es desplaçava el nostre Sènior, com en els darrers amb moltes baixes, en especial a la primera línia. Els locals van imposar des del primer moment un partit molt exigent físicament, el que va fer que a poc a poc s'anessin distanciant en el marcador sense que els nostres tinguessin en cap moment opció per a la remuntada. Resultat final 33-26.