dilluns, 26 de març del 2018

Cròniques jornada 24 i 25 de Març

Bona jornada la d'aquest cap de setmana, on el Benjamí, l'Aleví i el Cadet masculí 2002 es van alçar amb la victòria, mes un empat obtingut també pel Benjamí, que jugava dos partits aquesta setmana.
Derrotes de la resta d'equips - Infantil, Cadet Femení i Sènior - tot i que tots ells van jugar a bon nivell.

Benjamí mixt 8 - EH Cornella 8

Dos van ser els partits que van disputar aquest dissabte els nois/es de Cecilio i Alvaro al Pavelló de El Castell i dos grans partits van ser els que els aficionats van poder veure. El primer va ser contra l'EH Cornella, equip de la part alta de la classificació. Va ser un gran partit, els nostres van fer grans jugades de mèrit amb combinacions rapides en atac i una gran defensa. Va ser un partit molt complet i es va aconseguir un gran empat amb dues parts guanyades (primera i ultima) i dues perdudes.

Benjamí mixt 12 - Lycée Bel Air 4

El segon va ser contra el Lycee de Sant Pere de Ribes. Hi havia certa preocupació pel cansament a causa de disputar dos partits seguits, però els esparreguerins/es van sortir molt endollats i de seguida es va veure que el resultat seria molt diferent. Es van guanyar les quatre parts i es va notar que les bones accions del primer matx tenien continuació al segon. La millora en el joc d'aquest equip és notable, però sobretot les incorporacions d'aquesta temporada comencen a participar més en el joc col·lectiu. Felicitats a tots/es

SEA Escola Barrachina 4 - Aleví mixt 12

Victoria merecida para nuestros alevines en la que la complicidad en ataque y la comunicación en defensa salierón muy bien.
El juego al espacio conbinado con el movimiento de balón y desmarque fueron las armas para llevar a cabo una media en ataque de 10 goles por parte.
La ayuda de porteria y la actividad defensiva al robo de balón y sobretodo las ayudas defensivas nos beneficiaba para salir rápido al contraataque. Ultimo partido hasta pasado las vacaciones. Descanso para los jugadores y volver con mas fuerzas el dia 3!!

Infantil mixt 21 - H. Esplugues 35

Millora dels nois d'en Joan, que encaraven un partit complicat (a la volta, allà van caure de manera molt àmplia) i arribaven al partit amb noves propostes en el joc, amb el bo i dolent que això provoca.
Inici espès però efectiu, on els nostres sortien tous en defensa, però en atac, gràcies al domini ofensiu sobre la defensa visitant de l'Oriol i en Joan, dos dels nostres Alevins, aconseguíem sobreviure a l'envestida inicial dels visitants.
Els descansos entre parts servien per obrir la ment dels nostres, potser una mica saturats d'informació, però a poc a poc servia per notar la millora en el joc ofensiu, i van començar a trobar superioritats jugant amb pivot, i millora de la fluïdesa en la circulació de pilota a la 1a línia.
La defensa, però, es veia superada constantment per la feblesa en el contacte defensiu i el potencial visitant en la 1a línia i pivot.
Una de les millors notícies del partit, sense dubte, va ser el debut d'un dels Alevins de 1er any, Eric Parcerisas, que va demostrar que no desentona gens, tot i la seva edat, en el joc a camp gran, Felicitats Eric!
Però, això no va ser tot, i una vegada més, els nostres van donar símptomes de voler créixer, i, encara que va costar 3 parts de veure, la circulació a doble pivot per part de l'extrem va fer molt de mal a la defensa visitant, primer va ser l'Àlex, que amb un gran encreuament amb l'Oriol, va estavellar la pilota al pal, posteriorment, l'Andrea trobava forat a la zona exterior quan l'extrem havia circulat sense pilota, i sobretot, a la darrera jugada del partit, en Biel circulava molt bé sense pilota, i la 1a línia li donava una excel·lent assistència per anotar un gran gol per l'escaire!
Ara els nostres tindran 1 setmana de descans per la Setmana Santa, i 2 caps de setmana sense partit, ja que la setmana que es reprèn la competició, els nostres els hi toca descansar.

CH Vilanova Hypersympli 33 - Cadet femení 26
Inici de partit amb alternances al marcador fins al minut 8 on inexplicablement baixa el ritme defensiu i l'equip rival aprofita per obrir forat al marcador. Canviem la defensa intentant pressionar i robar pilotes però no tenim intensitat ni tan sols toquem a les atacants i H Vilanova no perdona, mitja part perdent de 9 i a la 2 part millora molt significativa de Joc en atac i defensa donant la intensitat adequada i demostrant el nostre nivell ens arribem a posar només a 4 gols. Moment que el rival ha fet valer la experiència més gran I encert de cara a porteria. (Son cadets de 2 any). Reacció tardana de l'equip en un partit que podia haver estat més igualat.

Cadet masculí 2002 32 - CH Vilanova Hipersimply 1978 25

Com anticipava la prèvia, aquest dissabte el Cadet 2002 s'enfrontava a un rival més assequible. Així que els nois van sortir amb ganes d'obtenir una victòria i això es va notar en molts minuts de la primera part. Realitzant un bon joc amb maduresa i ganes. Resultat a la mitja part: 17 a 10. Però aquesta dinàmica no va tenir continuïtat a la segona part, ja que el joc es va veure molt influenciat per factors com les grades o l'arbitratge, convertint-se en molts moments en un partit descontrolat i fent que l'objectiu de la jornada, que era obtenir una victòria, quedés assolida només a la primera part. Final del partit 32-25.

H. Cooperativa Sant Boi 27 - Sènior 23

Bon partit el disputat pel nostre Sènior a la difícil pista del Sant Boi. El marcador va estar molt igualat durant gran part del partit, amb els nostres molt concentrats en el joc davant d'un bon rival. Al final es va imposar l'experiència dels locals, que van aconseguir distanciar-se en el marcador els darrers minuts. Bon partit i a seguir treballant!!