dilluns, 29 de gener del 2018

Cròniques cap de setmana 27 i 28 de gener

Cap de setmana no gaire bo pels nostres pel que fa a resultats, ja que només dos equips, el Cadet masculí 2002 i l'Aleví mixte van aconseguir la victòria. L'Infantil mixte va veure ajornat el seu partit i la resta d'equips, Benjamí mixte, Cadet femení, Cadet masculí 2003 i Sènior van caure derrotats en els seus respectius enfrontaments.

Però ens ho vam passar bé i el nivell de joc dels nostres equips continua millorant, s'ha de seguir treballant en aquesta línia.

Benjamí mixte 5 - H. Esplugues 11

Molt bon partit el disputat aquest dissabte pels nois/es de Cecilio i Alvaro. S'enfrontaven davant del líder, l'handbol Esplugues i la veritat és que la diferencia a la pista va ser mínima. Totes les parts van estar molt disputades i l'equip local va aconseguir empatar una d'elles, la resta van caure del costat visitant. Però dir que va ser un molt bon partit, amb jugades de molt mèrit, bones accions combinatives i sobretot posant sobre la pista tot el treballat durant la setmana. Un 10 pels nostres tot i la derrota. Aquest és el camí, som-hi nois/es!!!

Aleví mixte  11   -  H. Esplugues Vermell 5

Muy buen partido el sábado, contando con cambios a diferencia de la semana pasada, muy buen inicio de las partes jugando rápido el balón y siendo generosos en el gol, una defensa muy activa en el robo de balón y ayudando siempre al compañero que desbordaba, aunque seguimos teniendo nuestros momentos de desconexión en los que nos falta seguir concentrados.
Seguimos mejorando con muchas ganas y esfuerzo para dar la mejor intensidad posible en los entrenos y sobretodo en los partidos!

Infantil mixte - Lyceé Bel Air Ajornat

El partit de l'Infantil Mixt aquesta jornada no es va poder disputar a causa de la incompareixença de l'equip visitant, el Lycée Bel Air, de Sant Pere de Ribes.
Els nois d'en Joan, van poder disputar un partidet entre ells, gràcies al fet que varis dels Alevins d'en Sergi i en Manel es van quedar per ser suficients jugadors.
El partidet va servir per veure com la base puja fort, ja que els nois de l'Aleví son de 1er any, i no van desentonar en el joc, més aviat al contrari, i van fer gaudir als familiars que animaven des de la grada.

Cadet femení 17 - C.H. Vilanova Hipersimply 25

Tercer partit de la Copa Federació del nostre cadet femení, aquest cop el rival era el H. Vilanova, líder de l'actual competició. El partit ha començat força igualat, amb una bona defensa de l'equip Esparreguerí que dificultava l'atac rival, però un cop més la bona defensa es veia deslluïda per un mal atac ple d'errors i imprecisions que propiciava contracops de l'equip rival, arribant a la mitja part amb un resultat desfavorable de 8-11. A la represa es va intentar ajustar la defensa pressionant al lateral esquerre, jugadora que portava la iniciativa del Vilanova, però va continuar la mateixa tònica, bona defensa però horrible atac. El partit es va acabar al voltant del minut 20 de la segona part on a causa de la mancança de primeres línies, va passar factura el cansament i el joc es va quedar sense idees en atac i concentració en defensa, cosa que permetien al rival jugar amb comoditat i ampliar a 8 gols l'avantatge en el marcador arribant al resultat final de 17-25. Com a dada important cal recordar que s'han perdut 17 pilotes en males passades i uns altres tants llançaments errats cosa que fa molt difícil poder guanyar els partits. Ara cal seguir treballant pel pròxim partit.

Cadet masculí 2003 20 - H. Poblenou 44

Derrota contundent del cadet 2003 a mans del líder. Última jornada de la primera volta i el primer classificat del grup visitava el Castell. Un partit que ha començat amb igualtat al marcador, gràcies a la gran defensa que exercien els locals, molta intensitat i contundència feia recuperar pilotes que aprofitàvem molt bé per marcar en ràpids contraatac. L'atac estàtic funcionava prou bé amb bones fixacions, passes i va amb el pivot, i algun llançament des de 9 metres. D'aquesta manera, al minut 15 el resultat era de 9-11 a favor dels visitants. Aleshores, és quan les perdudes de pilota dels esparreguerins unes no forçades i les altres provocades per la bona defensa del rival, han fet que els locals encaixessin un parcial d'1-11, arribant al descans amb un clar 10-22 a favor del Poblenou. A la segona part, amb el partit ja decidit, els nois del Carlos i l'Elsa no han pogut remuntar el resultat, el lider no afluixat ni un moment i ha fet inútil les ganes i la feina dels locals. Al final un clar 20 - 44 amb un just guanyador que passats els primers quinze minuts no ha donat opció als locals. Donar l'enhorabona al Poblenou que ha demostrat perquè és el líder del grup. Felicitar als nostres nois pel bon partit i animar-los a seguir entrenant dur per poder millorar.

Cadet masculí 2002   28   -   E.H. Sant Vicenç-Bar Mi Casa   26

Bon partit de cadet del 2002 que després de diverses jornades dures contra el top 4 del grup i on no acabaven de sortir les coses, arriba en l'últim partit de la primera volta un rival directe, l'handbol Sant Vicenç.
Ha estat una primera part ajustada on les conversions a doble pivot provocaven desajustos a la nostra defensa. Però aviat vam aconseguir trobar solucions mitjançant la dissuasió que provocava recuperacions i contraatacs efectius. La segona part ha donat un joc més combinatiu tot i que seguim tenint massa pèrdues de pilota a causa de precipitacions innecessàries fruit de l'ansietat i els nervis .. Però la nostra porteria ha ajudat avui molt a mantenir el marcador a favor nostre aconseguint així dos punts importantíssims per afrontar aquesta segona volta amb l'ànim i l'energia necessària. Ja hem vist gairebé tot el que ens podem trobar ... Jo hi crec i tu?

Esportiu Castelldefels 31 - Sènior 19

Aquest cap de setmana el sènior del nostre club ha jugat a domicili a la pista del Castelldefels, líder de la competició. Un partit que es preveia molt difícil a causa del nivell del rival i les baixes que arrossega l'equip Esparreguerí. Així i tot, el nostre sènior es presentava amb ganes de lluitar i fer un paper digne, però les expectatives van durar poc, al minut 20 de la primera part, un avantatge local de 7 gols complicava força el partit, moment en què el tècnic Esparreguerí va demanar un temps mort per fer un canvi de defensa que permetia recuperat 4 pilotes seguides però no s'aprofitaven en atac, així es va arribar a la mitja part amb un desavantatge de 6 gols. A la represa l'equip Esparregueri va tornar a canviar la defensa, aquest cop a una 6-0 per intentar donar més consistència, ja que el Castelldefels jugaven molt bé amb els pivots però en aquesta segona part, l'equip local va desplegar el seu bon joc d'accions combinades juntament amb el seu millor estat de forma i no van dubtar en estripar el partit a la mínima que van poder. L'Equip Esparreguerí molt mancat d'efectius en la primera línia i físicament més dèbils no van saber superar la defensa local en cap moment i el Castelldefels augmentava el seu avantatge en cada atac fins a arribar al 19-31 final, un bon correccional que ha de fer despertar l'equip Esparreguerí si vol seguir lluitant per les primeres places.