dilluns, 22 de gener del 2018

Cròniques 20 i 21 de gener

Benjamí 6 - H. Esportiu Castelldefels 10

Partit disputat dissabte al matí al Pavelló de El Castell contra un equip, el Castelldefels, que estava a l'abast dels nostres, però no va ser el dia. Els nois/es de Cecilio i Alvaro no van estar gens encertats, només a la primera part van mostrar una mica el que són capaços, però va ser un miratge. A les altres parts es va fallar molt a les passades, pilotes que es queien de les mans i males passades feien que el rival recuperes fàcilment la possessió i aconseguís foradar la porteria local amb força freqüència. Resultat final 6 a 10 però amb la sensació que aquests nois/es saben fer-ho moltíssim millor.

Lyceé Bel Air Rojo 12 - Aleví Mixte 4

Amplia derrota del nostre Aleví Mixte a la pista del Lyceé. Els nois i noies d'en Sergio i Manel, que anaven justos d'efectius, es van topar amb un equip superior, més adaptat al terreny de joc on es va desenvolupar el partit.

l'Handbol Esplugues Vermell 43 - Infantil Mixte 18

Els infantils es van presentar en quadre al seu desplaçament al camp de l'Esplugues de Llobregat, sent conscients de la dificultat que comportava encarar un partit complicat sense recanvis. Els nois es van veure superats d'inici per la pressionant defensa local, que va provocar nombrosos gols al contraatac, i això va provocar que als nostres se'ls hi fiques complicat ja d'inici el partit, amb un marcador àmpliament favorable als locals. Després d'un temps mort, l'equip va començar a trobar combinacions amb el pivot, especialment amb Albert, que va aprofitar molt bé les superioritats que generava la resta de companys, tot-hi aquesta revifada, s'arriba a la mitja part amb un desfavorable 25 a 12. La segona part va seguir la mateixa tònica en línies generals, però els nostres van reduir el nombre de pèrdues de pilota i això ens va portar a tenir un joc més pausat, cosa que afavoria a les poques forces que els hi quedaven als nostres.
L'Esplugues es va mostrar molt superior en tot el partit, fins a arribar al 43 a 18 final, de totes maneres els nostres van trobar per segona setmana consecutiva que les combinacions amb el pivot existeixen, i ens donen clares oportunitats de llançament a porteria.
Volem destacar el debut de Mateo, i la dificultat en la qual es troben els jugadors que juguen en el nostre equip, que no hi ha setmana que aconsegueixi afrontar un partit amb la totalitat dels seus membres.

C.H. Sant Esteve Palautordera 27 - Cadet femení 25

Aquest cap de setmana el Cadet femení ha hagut de matinar per anar a jugar a la pista del Sant Esteve de Palautordera. El començament del partit ha estat força igualat amb desavantatges únicament d'un gol per ambdós equips, però cap al minut 15 de la primera part, una falta de concentració de les noies d'Esparreguera sumat a un seguit d'errades no forçades feia que l'equip local agafes un avantatge de 5 gols amb la que s'arribaria al descans. A la represa ha continuat la mateixa tònica i en pocs minuts l'equip local augmentava la diferència a 7 gols, cosa que complicava seriosament el partit, moment en què Sergi Gibert demanava un temps mort per indicar uns ajustaments en la defensa que van començar a funcionar i a poc a poc es va anar reduint el desavantatge, però no va haver-hi prou temps de reacció i s'arribava al 27-25 final. Un resultat que maquilla un partit mal jugat però que deixa sensacions que l'equip té molt marge de millora

H. Serradells Andorra 21 - Cadet masculí 2003 21

Els cadets 2003, deixen escapar un punt en el desplaçament més llarg de la temporada. Aquest cap de setmana els nois del Carlos i l'Elsa, jugaven dissabte contra l'Handbol Serradells a Andorra. El partit ha començat una mica fred, l'actitud dels esparreguerins no era la més adequada per escalfar l'ambient que es respirava al pavelló, tot hi això l'atac seguia funcionant prou bé, però la defensa feia aigües per tota arreu. El marcador reflectia un resultat prou igualat pels mèrits d'ambdós equips. El joc d'atac dels visitants, era molt entrebancat i sense continuïtat, cosa que facilitava la feina de la defensa que amb la seva envergadura feia molt difícil fer gol. Al descans un 14-12 a favor dels locals era la clara mostra de la igualtat del partit.
A l'inici de la segona part, un parcial d'1-3 a favor de l'Esparreguera, igualava el partit a 15. Els primers minuts de la segona part, han sigut una còpia de la primera, només a 10 minuts finals la defensa esparreguerina ha començat a funcionar, recuperant pilotes que propiciaven contraatacs i accions clares de gol que només el porter local i alguna decisió arbitral injusta, han fet que l'Esparreguera no s'emportés els dos punts.
En resum, un resultat just pel vist durant 50 minuts, i un partit per reflexionar i que demostra que sempre es pot millorar amb entrenament.

Handbol Sant Cugat B   36 - Cadet Masculí 2002   21

Partit molt irregular per part dels nois de C.BM. Esparreguera.
El partit va començar amb empenta i molt bona actitud però les imprecisions defensives feien que els bons jugadors d'Handbol Sant Cugat no perdonessin i agafessin un avantatge de 8 gols en els primers 15 minuts. Després vàrem fiançar la defensa mantenint aquesta diferència fins a la mitja part. En aquesta primera part es van veure moments on el lloc era fluid i ric, combinacions amb el pivote, moviments tàctics amb finalitzacions òptimes... no obstant el ritme no era continu per la qual cosa no es va poder retallar la diferencia.
A la represa però els nois sortien amb empenta fent un bon parcial de 5-1 que a causa de diverses precipitacions, pèrdues de pilotes i errades ofensives provocaven que els locals tornessin a guanyar la renta de la primera part donant un fort cop a l'empenta i ànim dels esparreguerins que no van tornar a trobar-se dins del partit en els últims 15 minuts de la segona part.
L'equip ha estat durant 3 mesos treballant molt bé però la manca d'efectius i recursos fa que no es pugui ni entrenar ni lluitar amb garanties. Necessiten suport i energia de tots! Us esperem al pròxim partit per donar empenta a un grup que s'ha creat a ell mateix a partir d'empenta i il·lusió i que s'esforça cada dia per intentar millorar!

Sènior 27 - C.H. Sant Andreu 26

Aquest diumenge al pavelló municipal del Castell, el nostre sènior masculí ha jugat un apassionant partit contra el Sant Andreu de Barcelona. Un partit que ha estat força intens i igualat durant tot el temps, com així reflectia l'11 a 12 gols en el descans. La defensa Esparreguerina no acabava de funcionar i permetien que els atacs visitants acabessin en gol o penal.
A la represa un canvi de defensa semblava millorar l'equip que agafava una petita renta de 2 gols en el marcador, però aleshores unes desencertades accions defensives feien que els Esparreguerins es quedessin amb només 5 jugadors en pista, moment que el Sant Andreu aprofités per tornar a agafar la iniciativa en el marcador. S'arribava així a un trepidant final de partit on qualsevol podia emportar-se la victòria a casa, però va ser l'Esparreguera que amb unes encertades accions finals del partit va poder donar la volta al marcador i guanyar per la mínima 27-26 en un partit que els permet continuat en la part alta de la classificació amb opcions de tot.