diumenge, 19 de novembre del 2017

Cròniques 18 i 19 de Novembre

Sort desigual aquest cap de setmana pels nostres equips, amb tres victòries i tres derrotes.

L'Aleví, el Cadet 2003 i el Sènior van aconseguir la victòria, mentre que els Infantils, Cadet Femení i Cadet 2002 van caure derrotats.

Els més petits, Prebenjamins i Benjamins descansaven aquesta semana

Aleví Mixte 12 - Lycee Bel Air 6

Partit fàcil el disputat aquest dissabte al camp del Lycee a les 11. En les quatre parts els Alevins de Sergi Almagro han mostrat la seva millor cara, dominant totes les parts del partit, bons passes acompanyats de demarcaments i bons tirs a porteria, combinat a una bona actuació dels porters que han jugat a les diferents parts, que també ho han fet molt bé.
Mes disputada la quarta part, os els nostres han abaixat la guàrdia i els hi ha costat remuntar, per junts han aconseguit fer un bon final de part, mostrant que el nostre Aleví sap jugar com equip

Infantil Mixt 20 -  Handbol Sant Pere de Ribes  25

Partit disputat a primera hora de dissabte al Poliesportiu El Castell, on els visitants es desplaçaven només amb 6 efectius (1 menys dels necessaris per completar el "set inicial", i els nostres han decidit igualar en condicions de joc al rival, jugant amb un jugador menys.
Bona primera part dels nostres, on l'aportació de l'extrem esquerre, sumat a les bones accions del central ens permetien sobreviure als gols visitants.
La 2a i 3a part han servit per donar un paset endavant en la defensa, on s'han vist nombroses ajudes defensives que permetien gols "fàcils" pel centre.
A la 4a part, hem tingut opcions de contraatacar, però l'abús del bot i la poca eficàcia en general de llançament han evitat poder optar a guanyar el partit, que ara mateix, és el de menys!

H Sant Cugat 42 - Cadet Femení 20

Partit per oblidar el que s'ha jugat aquest matí al pavelló municipal de Sant Cugat. Les noies de Sergi Gibert han sortit a la pista amb una actitud molt passiva, una defensa inexistent i un cúmul d'errors i accions sense sentit en atac, feien que l'equip local marqués gol en cada acció sense cap tipus d'esforç i es distanciava així ràpidament en el marcador, arribant a la mitja part amb un resultat desfavorable de 22-6. A la represa, un inicial i infructuós canvi tàctic en defensa, tampoc va canviar la tònica del partit, i encara que l'equip marqués 14 gols en la segona part, va deixar molt males sensacions tècniques i tàctiques. El resultat final 42-20 demostra que cal treballar moltíssim més per recobrar les bones sensacions de la temporada passada.

Cadet Maculì  2003  36  -  Handbol Lleida Pardinyes  16

Victòria del cadet 2003 davant de l'handbol Pardinyes. Els lleidatans han començat més concentrats que els locals i amb un joc senzill però efectiu mantenien el marcador molt ajustat amb diferències d'un o dos gols a favor seu. No ha sigut fins al minut 15 que els locals han entrat en joc, ajustant la defensa 5-1, amb més pressió sobre els primeres línies lleidatanes, els esparreguerins han començat a recuperar pilotes i provocar gols de contraatac. Així arribàvem al descans amb el resultat de 13-7 a favor de l'Esparreguera.
A l'inici de la segona part els locals no han abaixat els braços, tot el contrari, amb una defensa intensa i més contundent, provocaven les errades dels lleidatans i la diferencia en el marcador començava a eixamplar-se de forma rapida i continua. Amb el domini al marcador, els jugadors locals han començat a jugar amb més confiança, cosa que ha desembocat en accions col·lectives de gran vistositat, dos contra dos amb el pivot, i contraatacs directes que han fet aixecar a la grada més d'una vegada per animar als jugadors. Arribem al final del partit amb el resultat just i merescut de 36-16. Moltes felicitats nois!!! Ara a seguir treballant!!!

Cadet Masculí 2002 19 - H. Esplugues 32

Primera part per oblidar on els locals van mostrar la pitjor versió d'ells mateixos, indecisos, amb precipitacions i nervis els nois feien l'esforç de ficar-se dins el partit però el bon equip de l'Esplugues (4rt a la classificació general) no va donar treva i van marxar al descans amb una àmplia diferència al marcador de 12 gols.
A la represa l'equip conscient que podien fer un joc molt millor del mostrat a la primera part i amb la visualització que és podia competir va reiniciar mentalment el marcador arribant a fer un parcial de 9 - 6 gràcies a la intensitat i actitud defensiva durant els primers minuts. En atac la fluïdesa i el control del joc feia que la finalització donés resultats. Final de partit 19 - 32 (diferència d'1 gol a la 2a part) Felicitar a l'Esplugues per la victòria i nosaltres una gran lliçó a la butxaca.
Continuem treballant.

CH Canovelles 23   -   Sènior 26

Partit disputat al pavelló de Ca la Tona de Canovelles i victòria per part dels nois de Pep Muriana. Molt bona primera part amb una bona circulació de pilota en atac que acabaven en bons llançaments a porteria. A la defensa, el 4-2 plantejat a començament va passar a una 5-1 que va posar les coses difícils al Canovelles. A la mitja part 10 a 16 i molt bones sensacions.

A la segona, les coses es van torçar una mica. L'equip local va sortir amb una marxa mes i va provocar que aconseguissin igualar el partit, però un temps mort demanat per part dels visitants va tornar les coses al seu lloc i els esparreguerins es van tronar a posar per davant en el marcador i aconseguir la victòria per 23 a 26. Amb aquesta victòria s'assoleix la 4a posició a la classificació