dimarts, 24 d’octubre del 2017

Victòries importants!! (21/10/2017)

Aquest passat cap de setmana molts dels nostres equips van jugar fora i l'handbol a Esparreguera es va reduir a dos partits dissabte al matí i un a la tarda.


C.BM. Esparreguera Benjamí Mixt - CH. Sant Esteve Sesrovires

Un altre cop els nois/es de Cecilio i Álvaro jugaven un partit oficial, aquesta vegada contra un Sant Esteve, equip que sempre mostra unes bones condicions tècniques i tàctiques. L'equip visitant va venir amb només 5 jugadors però d'una qualitat destacable i el partit no va tenir color. Els locals van poder fer alguna jugada però ja des de bon començament es va veure que els Sesrovirencs serien superiors. L'equip de l'Esparreguera és un equip en formació, on es produeixen moltes errades en les passades i les defenses són molt toves, però estem convençuts que les noves incorporacions de seguida es posaran les piles i ens donaran moltes alegries. Som-hi!!


C.H. Gavà - C. BM. Esparreguera Aleví Mixt

Partit disputat a Gavà a les 9 del matí i, tot i les hores, els nostres han començat molt motivats, amb ganes de donar guerra a un rival, el Gavà que sempre mostra un bon nivell. Les quatre parts han estat molt igualades, amb una defensa molt intensa dels nois del Manel però amb molts problemes en atac, perquè l'equip local plantejava un sistema defensiu en línia, cosa que l'entrenador ha fet constar al dinamitzador però sense resultat. Resultat final 10 a 6, però amb bones sensacions de cara a començar la primera fase.


C.H. Cerdanyola - C. BM. Esparreguera Cadet 2003

En un horari no gaire habitual, els nois del cadet de primer any s'han desplaçat a Cerdanyola per disputar el partit de la tercera jornada de lliga. El partit ha començat endarrerit, tot i això, els nois dirigits per l'Elsa i el Carlos, han començat amb força i empenta, al davant un rival físicament superior. Una defensa forta per part del Cerdanyola, ha fet que els atacs esparreguerins s'estavellassin en el bon porter de l'equip local. Així al minut 20, al marcador lluïa un clar 11 a 3 a favor dels vallesans. En aquest moment uns canvis de jugadors i d'actitud defensiva dels esparreguerins han provocat una petita remuntada al marcador amb un parcial de 6 a 9, arribant al final de la primera part amb el resultat de 17-12.
A la represa, el Cerdanyola ha tornat a agafar distància al marcador gràcies a la seva forta defensa que permetia ràpids i efectius contraatacs. Els nostres nois no han abaixat els braços en cap moment i seguien lluitant molt per contrarestar la superioritat física i tècnica del Cerdanyola. Un resultat final de 27-18 reflexa la superioritat demostrada pel Cerdanyola en aquest partit. Destaquem el gran esforç que han fet els nostres nois que milloren en cada partit i que res els espanta quan surten a la pista.
També tornem a destacar la gran afició que arrossega aquest equip, que ni els horaris "estranys" fan que perdin la seva energia. 


C.H. Montornés - C. BM. Esparreguera Cadet 2002

Primera victòria oficial de la temporada. L'equip va sortir al camp una mica cohibits, però amb la confiança d'estar fent les coses bé. La primera part va ser una mica irregular degut a aquesta tensió acumulada i feia que els nostres no poguessin agafar un bon ritme de partit, tot i així el marcador reflectia un 8 a 10. A la represa, i un cop analitzat el partit i prenent consciència de com es podia treure més avantatge, l'equip s'ha activat i de manera progressiva ha intensificat la defensa, ha recuperat pilotes i ha culminat els atacs amb garanties. Aquest treball no ha acabat fins a la finalització del partit amb el resultat de 17 a 32. Cal destacar el seny davant d'alguna acció fora de to i la constància i el treball del grup. S'ha de seguir entrenant per obtenir més recursos i tenir més confiança. Estem convençuts que aquesta serà la primera victòria d'una llarga llista.