dimarts, 10 d’octubre del 2017

Estrena dels cadets (08/10/2017)

Si la setmana passada es va estrenar l'equip sènior, aquesta ho han fet les noies del cadet i els nois del cadet 2002, amb sort força desigual, per cert. També ha començat a competir en el Torneig d'Obertura els benjamins, contra un fort Sant Joan Despí.
A més a més d'aquests partits, els alevins i els infantils van fer un partit amistós entre ells per agafar una mica la dinàmica i l'equip cadet del 2003 també va disputar un partit amistós contra Sant Pere de Ribes (31-32), degut a que l'handbol Agramunt no va poder jugar per les seves festes locals.


BM Pau Casals - C. BM. Esparreguera Senior Masculí 

Segon partit de lliga i segona victòria pels nois de Pep Muriana, aquest cop a la pista del BM Pau Casals de Sabadell. L'inici del partit va tornar a ser una mica fluix per part dels visitants que al minut 10 perdien per 5 a 3. Però, a partir d'un temps mort del Pau Casals, l'equip es va reactivar i va agafar la davantera en el marcador. A la mitja part s'arribava amb un 9 a 10 favorable als esparreguerins. A la represa, el marcador va estar força igualat, fins i tot el locals van aconseguir posar-se per davant però amb diferències mínimes, i aquest fet va tenir una durada mínima, perquè el nostre sènior de seguida es reactivava i posava un marge de tres gols que ja va ser insalvable fins a l'acabament del matx. Resultat final 20 a 23 i els dos punts que van cap a Esparreguera, fet que provoca que l'equip estigui co-lider de la seva categoria.


CH La Llagosta - C. BM. Esparreguera Cadet Masculí 2002

Partit difícil el que li va tocar als nois de Mayka i Amparo, el Club de La Lagosta és un vell conegut dels d'Esparreguera i es caracteritza per formar molt bons jugadors. De totes formes els nostres es plantaven allà amb il·lusions renovades i amb ganes de fer-ho bé, potser una mica nerviosos i tot. El partit va servir per anotar els errors més comuns dels nostres i per insistir una mica en la resolució de les dificultats que alguns equips ens poden plantejar. Tot suma, inclús les derrotes, ara només queda entrenar i aprendre per millorar. Som-hi nois!!!


CH Polinyà - C. BM. Esparreguera Cadet Femení

Primer partit de lliga de les noies de Sergi Gibert dirigides aquest cop pel César Carrera. Els dos equips van començar una  mica a l'expectativa , però poc a poc, les nostres noies van començar a ajustar la defensa i amb bones accions ofensives van aconseguir les primeres avantatges en el marcador. A la mitja part la diferència era de 4 gols. A la segona part, i una altra vegada, gràcies a la solidesa defensiva i a les bones accions de la nostra portera, es va obrir una diferència important en el marcador, marxant de fins a 11 gols. Cal dir que les noies del CH Polinyà disposaven de moltes noies infantils, fet que va provocar la nostra superioritat física, però també comentar que el nostre joc va ser fluid i ràpid, fet que va provocar moltes dificultats a la defensa local. 11 a 22 i els dos primers punts que s'anoten les nostres noies. Felicitats!!!!


CH Sant Joan Despí "C" - C. BM. Esparreguera Benjamí Mixt

Primer partit del torneig d'obertura pels nois/es de Cecilio i Álvaro. Era el debut també d'alguns dels jugadors i per això des d'aquí els volem felicitar. La veritat és que el Sant Joan Despí va ser un equip molt superior, només a la primera de les parts es va poder veure una mica d'igualtat, però a la resta no va haver color. Un Sant Joan Despí molt més treballat i amb molta més idea va superar amb facilitat la fluixa defensa dels d'Esparreguera. A més, els nostres atacs van mostrar molt poc joc combinatiu i moltes pèrdues de pilota, fet que facilitava la feina a l'equip local.
Només és la primera pressa de contacte, cal continuar entrenant i fent equip, per encaixar totes les noves peces. Ànims!!!!