dimecres, 24 de maig del 2017

CAMPIONES!!!!

C. BM. Esparreguera Infantil Femení

Cap de setmana maratonià per l'infantil femení. Un cap de setmana que començava dissabte amb el desplaçament a la localitat de Banyoles per jugar el partit de la copa federació. Un partit que es preveia complicat tenint en compte el resultat de l'anada on només es va guanyar d'un gol a casa. El partit va estar molt igualat durant tota la primera meitat amb diferències mínimes per les nostres jugadores, arribant així a l'equador del partit amb 2 gols d'avantatge. A la represa però, les noies d'Esparreguera van sortir massa relaxades i rebien un parcial de 4-0 que posava per davant en el marcador al Banyoles. La reacció no es va fer esperar i d'en mica en mica es va arribar a empatar el partit i poc després a posar-nos per davant per una mínima avantatge que ja no es va deixar fins arribar al resultat final de 19-20, un resultat que dona unes mínimes opcions per seguir lluitant per participar a la propera fase de la competició.

El diumenge l'equip es va desplaçar a El Vendrell per disputar la Final Nacional d'Esports d'equip 2017, una competició on participen els primers classificats de cada sector dels consells esportius catalans. Els equips participants eren: El Vendrell, l'Ascò, Òdena i Esparreguera.

El primer partit es va jugar al matí contra l'Ascò, un rival que no coneixíem i va ser molt complicat guanyar-les, un equip on gairebé totes les jugadores eren de primer any però movien molt bé la pilota i tenien jugadores de molta qualitat. L'encontre es va complicar força quan a la mitja part les noies d'Esparreguera perdien de 3 gols, però un cop més la bona defensa feia que es recuperessin moltes pilotes i anéssim sumant gols fins arribar al marcador final de 11-13, ja teníem els primers 2 punts de la competició.

Sense temps de res més, ens tocava jugar el segon partit, aquest contra l'equip amfitrió, El Vendrell. Aquest equip si que el teníem més controlat i sempre s'havia guanyat contra elles. Un Vendrell que va acusar la falta de la seva millor jugadora lesionada un dies abans i no va ser rival per les noies d'Esparreguera que marcaven gols amb facilitat arribant al marcador final de 21-8. Ja portàvem 4 punts i ens havíem assegurat la segona plaça.

Ara si que teníem un merescut descans per poder refrescar-nos i anar a dinar per tornar amb forces a la tarda per jugar el que semblava a priori la final contra un vell conegut, l'Odena. Abans de jugar contra nosaltres, l'equip de l'Anoia que venia de guanyar amb facilitat al Vendrell, havia de jugar contra l'Ascò, un rival que podia donar que parlar, i així va ser, l'Ascò s'imposava per 2 gols a l'Òdena i deixava la competició molt oberta, que podria acabar amb un triple empat al capdamunt de la classificació si l'Òdena ens guanyava.

Tercer partit de l'Esparreguera a la competició, el rival, la nostra bèstia negre l'Odena, un equip que no havíem aconseguit mai cap punt contra ells i ara tocava esforçar-se al màxim per intentar puntuar si volíem quedar campiones del campionat sense haver de fer "la cuenta de la abuela". El partit com era d'esperar va ser molt intens i les defenses manaven sobre els atacs, fortes defenses d'ambdós equips que no permetien atacar amb facilitat, l'encontre va estar molt igualat en el marcador durant tota la primera meitat on s'arribava amb un empat a 7 gols i tot estava per decidir. La segona part va continuar igual amb diferencies mínimes per un o l'altre fins que a falta de 5 minuts un seguit d'errades permetien que l'equip de l'Anoia es poses 4 gols per davant i tot semblava conduir-nos a un altre derrota contra elles, però aquest cop, les nostre noies van saber sobreposar-se i amb una excel·lent defensa i una no menys inspirada portera es va començar a recuperar pilotes i anar escurçant diferències en el marcador que feien creure en una possible remuntada, l'ajuda del nostre públic va ser factor clau ja que gràcies al seus ànims constants i a Juanito el del bombo, semblava que s'ensorrava el pavelló, així doncs arribàvem a falta de 40 segons perdent d'un gol i amb possessió de pilota, aquesta vegada si que es va poder trenar una jugada que va acabar amb gol i empatàvem a 13 i sense més temps l'arbitre assenyalava el final del partit. Un empat que sabia a victòria ja que aquest punt ens convertia matemàticament campiones dels torneig!!!