diumenge, 9 d’abril del 2017

Seguim lluitant (08/04/2017)

Aquest cap de setmana no hi havia jornada del CEBLLOB però tot i així tres dels nostres quatre equips del Consell van jugar, degut a que s'havien de recuperar partits no disputats en el seu moment. També els dos equips federats van jugar, encara que un d'ells ho va haver de fer dimarts per necessitats de l'equip rival.

C. H. Vendrell - C. BM. Esparreguera Infantil Femení

Bon partit el que es va disputar dissabte al matí en el pavelló municipal d'El Vendrell. Les noies de Sergi Gibert s'han trobat a un rival molt millorat respecte els últims enfrontaments, a la mitja part el marcador només era de 6 a 9. Tot i així, i gràcies a un bon joc col·lectiu on s'han vist moltes accions i combinacions de mèrit, s'ha aconseguit una treballada victòria per 14 a 21, que manté l'equip esparreguerí una setmana més en la part alta de la classificació. Destacar com sempre la gran tasca defensiva de totes les jugadores, i en especial de la nostra portera, que ja ens té acostumats a les seves grans actuacions.
Després de Setmana Santa les nostres jugadores faran sessió doble de partits, ja que, pensant en la temporada vinent, s'han inscrit a la Copa. Ara toca descansar i agafar forces, som-hi!!!!!

C. BM. Esparreguera Infantil Masculí - Handbol Voramar

Partit avançat a la jornada 21 el que dimarts 4 d'abril va disputar l'infantil masculí. Davant tenien l'handbol Voramar, un rival força complicat que en cap moment va abaixar els braços. El partit va començar amb una estira-i-arronsa per part dels dos equips, les combinacions en atac dels dos equips podien amb les defenses no massa centrades en la seva feina. El marcador reflectia un empat a cinc en deu minuts de joc, aleshores és quan la defensa 5-1 va començar a rutllar i un pletòric Pau Bonet en la posició d'avançat, es va convertir en un mal son per l'atac barceloní, robant pilotes i provocant pèrdues que generaven contraatacs ben finalitzats. Així i es va arribar al final de la primera part amb un avantatge de 9 gols, 19-10 a favor dels esparreguerins.
A l'inici de la segona part el canvi defensiu al 3-3, va acabar amb les poques opcions de remuntada del Voramar. L'equip visitant seguia buscant accions de dos contra dos i desdoblaments a pivot que la defensa local s'encarregava d'aturar, només les accions individuals del central visitant feia que la diferència no fos més gran en el marcador. Una segona part on els porters esparreguerins Yago i Carles van tenir una gran actuació, i l'extrem Zinedine va destacar per la seva aportació golejadora, es va saldar amb un parcial de 19-14, arribant així al 38-24 final, que reflectia la superioritat de l'equip local sobre un Voramar lluitador.
A poc a poc es van veient accions on queda demostrat el creixement de l'equip, accions conjuntes on participen diversos jugadors que fan que els partits siguin més interessants pels espectadors. Amb aquest partit l'infantil masculí descansarà fins passat Setmana Santa que tornarà a la feina.

C. BM. Esparreguera Cadet Masculí - C. H. Terrassa

Cadet Masculí 24 - 29 Handbol Terrassa.
Gran manera d'acomiadar la Lliga en la primera temporada de l'equip de Joan Obiols i Carlos Pueyo, una lliga plena d'entrebancs, però que poc a poc els nois han anat creixent i han acabat competint amb el cap ben alt.
Pel que fa al partit d'ahir, els nostres cadets van començar com darrerament ens tenen acostumats, amb una gran defensa i encert de cara a porteria contraria, en aquest cas de Pol Reyes, que va ser l'autor de 4 dels 5 primers gols del partit.
Gràcies a aquest encert, van manar durant tota la primera part en el marcador, 3 a 0, 5 a 2, 10 a 8,...fins arribar al 16 a 13 a la mitja part.
Els terrasencs no trobaven opcions clares de llançament, només amb el llançament de llarga distància aconseguien batre al porter Adrià López, que va ficar la cirereta al pastís després de ser el jugador més regular de l'equip durant la Lliga.
Però, els Terrasencs tenien molt a dir encara, van tancar la seva defensa i van pujar el seu nivell d'agresivitat, fet que els va donar els primers avantatges en el marcador (20 a 22). Un temps mort local, i uns canvis defensius ens van tornar a ficar en el partit (23 a 23).
Però, 3 errors greus de concentració dels nostres nois, van permetre anotar gols fàcils a l'equip visitant, que ja van decantar el marcador (23 a 28).
Agraïr, com sempre, el paper dels 4 infantils que van reforçar ahir a l'equip. Ara queda la Copa, una nova experiència per aquest grup, que ha de servir per acabar de  veure el notable progrés.