diumenge, 30 d’abril del 2017

Dissabte d'infart al pavelló "El Castell" (29/04/2017)

Tres partits es van disputar aquest dissabte al pavelló de "El Castell" a Esparreguera i tots tres van ser d'infart. A més a més, si això ho adjuntem amb el disputat per l'equip infantil masculí a Sant Antoni de Vilamajor, podríem dir que aquest cap de setmana no ha estat apte per a cardíacs.

C. BM. Esparreguera Benjamí Mixt - C. E. Castelldefels

Primer dels partits disputats a Esparreguera i primer patiment. Els nois/es de Ceci i Álvaro van començar el partit amb molta concentració defensiva, moltes ajudes i ràpides transicions ofensives que feien difícil la tasca de l'equip rival. Però a la segona i la tercera part, la intensitat va baixar una mica, fet que va aprofitar l'equip rival per aconseguir la victòria. No estàvem encertats en la defensa i si això li sumem alguna pèrdua de pilota, l'equip rival aconseguia foradar la porteria local amb facilitat. La quarta i definitiva part va començar malament, però uns ajustaments defensius va provocar que l'equip tornés a funcionar i aconseguís la victòria per 11 gols a 10. Resultat per parts, dues guanyades i dues perdudes col·locaven el marcador final en un 8 a 8.

C. E. Molins de Rei -  C. BM. Esparreguera Aleví Mixt

Molt bon partit el que es va jugar aquest dissabte a Molins de Rei per part dels nois/es de Sergi Almagro. Aquesta vegada van sortit concentrats des del minut 1, amb un treball defensiu espectacular, tot i que l'equip rival disposava d'un petit avantatge físic. Però les ajudes defensives al company estan a l'ordre del dia, i els equips rivals tenen moltes dificultats per aconseguir llançaments clars a porteria. A l'atac, les coses surten amb molta fluidesa, sempre i quan es minimitza l'ús del vot i la pilota la fan correr ràpida, tal com moltes vegades ens han demostrat que saben fer. Aquest equip segueix a la part més alta de la classificació a només dues jornades de la finalització del campionat. Bravo nois/es!!!

C. BM. Esparreguera Infantil Femení - C. H. Banyoles (SDE)

Gran partit el que s'ha jugat aquest dissabte al Pavelló Municipal d'Esparreguera. Les noies de Sergi Gibert jugaven el seu segon partit de copa contra el Banyoles. L'equip Gironí tot i venir de perdre davant Les Franqueses d'un resultat molt abultat, ha demostrat no ser cap mal equip i ha posat les coses molt dificils des del primer moment. L'equíp esparreguerí ha sortit força nerviós i això ha produït molts desencerts i pèrdues de pilotes que l'equip visitant aprofitava per anar incrementant el seu marcador, però poc a poc s'ha anat recuperant la calma i s'ha començat a jugar en equip arribant així a la mitja part amb un resultat de 5-8. A la represa, després d'uns ajustaments tàctics i un increment d'intensitat defensiva, l'equip local va blindar la seva porteria i pas a pas, es va anar acostant a l'equip visitant en el marcador, fins que a falta de 10 minuts va aconseguir empatar el match. Hi havia molt bones sensacions de joc, unes sensacions que es van transformar en realitat quan al final del partit el marcador reflectia un 16-14 final que donava la segona victòria consecutiva en aquesta competició.
A més a més de la victòria, també cal destacar que l'equip visitant inscrivia fins a 5 jugadores cadets i que algunes de les nostres són infantils de primer any. Bravo guerreres!!!!!

C. H. Vilamajor - C. BM. Esparreguera Infantil Masculí

Inici de la segona fase molt prometedor el del nostre infantil masculí, tot i la derrota d'aquest dissabte. El desplaçament a St. Antoni de Vilamajor prometia un partit molt interessant, cosa que  es va complir amb escreixos. Un començament on l'equip local imposava la seva superioritat física, feia que manessin en el marcador amb diferències molt petites. En 10 minuts els esparreguerins van començar a jugar amb més intensitat defensiva i més serenor en atac, on les accions combinatives de grup posava el marcador favorable als visitants. Amb una bona defensa i un excel·lent atac els esparreguerins van aconseguir marxar al descans amb un avantatge de 14-18.
A la represa del partit, el Vilamajor va sortir molt motivat i conjuntament amb la intensitat defensiva, va provocar que en 10 minuts l'Esparreguera veies com s'anava escurçant la diferència, fins i tot l'equip local va recuperar els avantatges en el marcador. Les constants pèrdues de pilota dels esparreguerins, va fer que el Vilamajor s'esperonès i marxès en el marcador de tres gols. Una vegada més els nostres nois no van de deixar de lluitar i malgrat la diferència que el Vilamajor havia agafat, van aconseguir apropar-se en el marcador. Quan faltava un minut pel final el resultat era de 29-27, un llançament errat dels esparreguerins , una bona defensa i un gol final van posar el 29-28 final. Una llàstima el no poder haver puntuat en un partit, on els nostres nois van demostrar que saben com fer les coses per plantar cara a qualsevol equip. En definitiva, un partidàs dels que fan afició, que ara que parlem d'ella, felicitar a la gran afició esparreguerina que es va desplaçar a St. Antoni de Vilamajor, per donar suport als nostres nois. Gràcies!!!!

C. BM. Esparreguera Cadet Masculí - C. H. Santpedor

Cadet Masculí 22 - 27 Santpedor
Partit important pels cadets de Joan i Carlos, en el sentit de retrobar les sensacions amb les que van acabar la fase regular.
Els nois, amb només 3 canvis a la banqueta, 2 a la segona part per la lesió d'en Jordi, van lluitar de valent per aconseguir l'objectiu plantejat, i ho van aconseguir! I això que no va ser gens fàcil, al davant tenien un equip fisicament molt potent, amb 3 jugadors que passaven del 1.80...
A la primera part, les aturades d'en Roger van mantenir un marcador reduït en tot moment, i només la manca d'encert en els llançaments a porteria dels nostres van provocar que el Santpedor s'allunyés una mica en l'electrònic.
A la segona part, un canvi defensiu va provocar una millora defensiva per parts dels locals, que va permetre als nostres correr al contraatac i apropar-se en el marcador, i, tot just, una exclusió dubtosa després d'errar un llançament clar, va permetre al Santpedor recuperar un marge que ja va ser imposible de tornar a reduïr.
Felicitar a tots els nois per la feina feta i animar-los a seguir lluitant, aquest és un any difícil però destacar que la seva evolució ha estat molt gran des de l'inici de la temporada. Som-hi nois!!!