diumenge, 19 de febrer del 2017

Mal sabor de boca (18/02/2017)

Aquest podria ser el titular que defineix una mica el balanç dels equips esparreguerins aquest cap de setmana. Només els infantils (masculí i femení) han aconseguit victòria i la resta d'equips no han mostrat la seva millor cara.


SEA Els Costarets Fem. - C.BM. Esparreguera Pre-benjamí

Partit molt ajustat el que es va poder veure a Sant Pere de Ribes entre aquests dos joves equips. Els nostres van jugar força bé, mirant de passar la pilota i intentant que tots marquessin el seu gol, però de les quatre parts, tres van caure del cantó visitant, tot i que dues d'elles només per un sol gol de diferència. Marcador 10 a 6 però si mirem la diferència de gols, el partit ha acabat amb un 16 a 15.
(S'ha de tenir en compte que cada part guanyada són 3 punts, empatada 2 i perduda 1 punt, independentment dels gols marcats)


C.BM. Esparreguera Benjamí - C.H. Esplugues

A les 9:00 del matí al Pavelló de "El Castell" es va poder veure el primer dels dos partits disputats a casa. Des de bon començament ja es va veure que els nostres no tenien el dia, joc lent en atac, pèrdues tontes de pilota, passades fluixes van posar les coses massa fàcils a l'equip rival. Només a la primera part el marcador va estar igualat, a la resta, un atac i gol per part de l'equip visitant. És una llàstima, perquè a les darreres jornades aquests nois ens havien mostrat grans progressos, sobretot a les tasques defensives i en el joc combinatiu. Esperem que al pròxim partit es tornin a entonar i a mostrar tot el seu potencial. Som-hi nois/es!!!!


C.E. Molins de Rei - C.BM. Esparreguera Aleví

Desplaçament difícil el que van tenir els nostres, contra un equip, el Molins que disposava de jugadors físicament més forts. A més a més no vam estar gens encertats, amb moltes perdues de pilota i males passades,  i si a això li afegim la "forta" defensa de l'equip local, el marcador està clar 12 a 4. Només algunes jugades aïllades van mostrar el bon joc combinatiu al que ens tenen acostumats. S'ha de continuar treballant com fins ara, aquesta és, només, la primera derrota de la segona fase i l'equip esparreguerí continua líder de la classificació.


E.H. Cooperativa "B" - C.BM. Esparreguera Infantil Femení

Segon partit de la segona fase i segona victòria de les noies de Sergi Gibert, aquest cop contra EH Cooperativa, equip que ja es va enfrontar a la primera fase. De totes formes, el guió del partit va ser molt diferent, si a la primera fase el partit va estar disputat i va costar guanyar, aquest cop, i degut a que les esparreguerines es van posar les piles des de bon començament, el partit va ser força tranquil. Una molt bona defensa que feia fàcil la tasca de la nostra portera, seguit d'un atac força organitzat i poques pèrdues de pilota, va provocar que les nostres anèssin sumant gols i encaixan pocs, a més a més, no van afluixar en cap moment, fins que es va arribar al final del partit, amb el resultat de 9 a 21. Felicitats !!!!


C.E. Molins de Rei - C.BM. Esparreguera Infantil Masculí

Cap de setmana sense partit oficial, l'equip infantil masculí s'ha desplaçat a Molins de Rei per disputar un amistós i mirar així de no perdre ritme de partits, ja que la setmana vinent tampoc haurà lliga per la celebració del Carnestoltes.
Un inici de partit una mica fred per part dels esparreguerins on els ha costat entrar en joc, el marcador mostrava un 3 a 1, fet que feia veure que seria un partit complicat. Però en un tres i no res, un parcial de 5 a 0 favorable a l'Esparreguera, ha capgirat el marcador, gràcies sobretot a les recuperacions defensives i a les aturades del porter. A partir d'aquest moment l'avantatge ha estat sempre a favor de l'equip visitant, arribant a la mitja part amb un resultat d'11 a 16. A la segona part, l'Esparreguera ha aprofitat per fer proves, canviant de posició a diferents jugadors i practicant accions poc entrenades. Això ha fet que es veiessin algunes errades, però tot i així no han abaixat els braços i l'equip ha seguit marcant diferències i arribant al 23 a 31 final.
Partit força bó, en linies generals i on l'equip ha reaccionat bé a les proves realitzades.


C.BM. Esparreguera Cadet Masculí - C.H. Vilanova Hipersimply

Dura derrota dels nostres per 20 a 55 davant el líder del grup. Si s'ha de destacar alguna cosa és la millora ofensiva del grup, mostrant el progrès respecte al partit de la primera volta on només van ser capaços de marcar 10 gols. Avui han tingut multitud d'opcions de cara a porteria, llàstima no haver-les materialitzat millor, tot i així, han aconseguit anotar el doble de gols que a la primera volta. El problema ha estat la defensa, on, entre la multitud de contratacs de l'equip visitant i la manca de contundència per part dels locals, ha estat impossible tenir opcions de competir.
Com a part positiva podem dir que des de feia temps que no es podia comptar amb la quasi totalitat del grup, tot i així 2 infantils han ajudat l'equip i el lesionat Luca que, com sempre, recolza als seus companys.
Com a creu, lamentem la manca d'esportivitat i excès de prepotència per part d'algun jugador visitant i sobretot del cos tècnic, no recriminant certes accions dels seus jugadors.