diumenge, 22 de gener del 2017

Seguim sumant (22/01/2017)

Cap de setmana on el bon joc ha estat la tònica en tots els partits disputats pels nostres equips, encara que algun d'ells ha acabat en derrota, el regust és força positiu, on es comença a veure tot el treball dels nostres durant els entrenaments.

E.H. Costarets - C. BM. Esparreguera Pre-benjamí

Partit a la difícil pista dels de Sant Pere de Ribes on els nostres han donat la cara en les tres primeres parts, però a la darrera, què era on es decidia el partit, s'ha notat la poca banqueta amb la què disposàvem. De totes formes, els nostres han fet un molt bon partit, empatant i guanyant la primera i la segona part, fent jugades de mèrit i ja es comença a notar l'experiència dels partits disputats. Llàstima que el cansament restès eficàcia als nostres i se'ns escapès la victòria. Resultat 9 a 7 i ara a enfocar la trobada de la propera jornada.

C. BM. Esparreguera Benjamí - C. H. Molins de Rei

Partit molt disputat el que es va poder veure dissabte al matí a Esparreguera entre aquests dos joves equips. Per part de l'Esparreguera destacar l'Eric Parcerisas, que va jugar les dues primeres parts i va guiar als nostres a la victòria. Però les altres dues parts, amb un equip amb molta menys experiència, no va poder fer front al bon joc de l'equip visitant, que amb un parell de bons jugadors van poder desfer la nostra defensa i va poder igualar el marcador, quedant el 8 a 8 final. De totes formes així com la setmana passada vam dir que aquest equip no va donar el màxim, aquesta setmana tot el contrari, les bones accions de l'Eric, conjuntament amb la bona defensa de la Leire, acompanyat per la resta de companys va fer que tots surtíssim del pavelló amb un molt bon regust de boca. Felicitats nois/es!!!!

E.H. Sant Vicenç - C. BM. Esparreguera Aleví

Bon partit tant col·lectiva con individualment i sembla que comencen a aparèixer els objectius marcats en els entrenaments i que es comença a minimitzar el número de pilotes perdudes. Cal destacar la intensitat dels jugadors durant tot el partit, tant en defensa com en atac, tot això va fer possible que només se'ns escapés una de les quatre parts. Resultat 10 a 6 i les felicitacions de l'entrenador, Sergi Almagro, que està molt content personalment amb el grup.

C. BM. Esparreguera Infantil Femení - AEE Pla Moreres

Aquest partit va quedar suspès perquè l'equip visitant no disposava de prou jugadores. Va ser una llàstima, perquè hi havia ganes de veure l'equip de Sergi Gibert desprès de la important victòria davant del Sanes la setmana passada.

C. BM. Esparreguera Infantil Masculí - KH7 Granollers Infantil "B"

Una jornada que a priori es presentava complicada per la visita del KH7 Granollers, equip que venia de guanyar 39 a 15 al St. Fost.
El partit ha començat força igualat, però no ha estat fins el minut 12, on els canvis realitzats per donar descans als jugadors inicials, ha fet que l'equip visitant notés que el nivell dels esparreguerins no ha baixat, mantenint el fort ritme de la defensa i provocant un allau de contraatacs que el porter rival no ha pogut aturar, arribant així al descans a un clar 19 a 11 favorable a l'Esparreguera.
La segona part ha estat una còpia exacta de la primera, uns deu minuts igualats i, a partir d'aquí, l'equip local comença a fer canvis però el nivell de joc no varia, mostrant una forta defensa. Segona part 19 a 11 i demostra la igualtat en les dues parts, donant un resultat final de 38 a 22, una merescuda victòria.

Sant Andreu Jesus Maria (SDE) - C. BM. Esparreguera Cadet Masculí

Partit disputat dissabte al matí a la pista de l'equip barceloní. Els nostres es presentaven amb 7 cadets (més 4 infantils), per la lesió de diversos jugadors, i s'enfrontaven a un equip amb algun jugador de categoria juvenil.
Mal inici dels nostres, fet inusual, amb una defensa tova que permetia llançaments fàcils a l'equip rival i que va provocar que agafèssin una ràpida avantatge en el marcador. Però a partir d'un temps mort demanat pel nostre entrenador, i per un canvi de plantejament, va permetre retallar les distàncies fins a un 16 a 9en què acabava la primera part.
Els nostres no havien dit la última paraula encara, i mostrant una gran progressió en el joc col·lectiu van aconseguir apropar-se a un gol en el marcador. Dues perdues de pilota van impedir empatar el partit i l'equip visitant disposava d'oportunitats per agafar més avantatge, però una vegada més va aparèixer el nostre porter, Adrià López, que amb el seu festival de parades va aconseguir mantenir vives les nostres expectatives fins gairebé el final del partit, però no va poder ser i l'equip local es va acabar emportant la victòria per un 29 a 21. Llàstima nois, perquè aquesta vegada  amb una mica més de sort el resultat podria haver estat un altre. Seguim lluitant!!!!