diumenge, 4 de desembre del 2016

Jornada prèvia al pont (03/12/2016)

C. BM. Esparreguera Benjamí - Handbol Molins

Partit avançat a la 5a jornada de lliga on els nois/es d'Alvaro Mora i Cecilio Rivas no van mostrar la seva millor cara. Fluixos en defensa i una mica despistats en atac, van donar moltes facilitats a l'Handbol Molins per imposar-se en totes les parts. Alguna jugada de mèrit per part de la Leire, que va estar a un bon nivell de joc, agafant la pilota i encarant la porteria contraria amb decisió, però aquí s'acaba tot el balanç positiu, moltes perdues de pilota per passades fluixes i poca tensió defensiva que feia que els contraris poguessin desmarcar-se i aconseguir gols amb facilitat, o fins i tot agafant els pocs rebots que va haver-hi. Aquesta setmana toca descans i després el Torneig de Nadal amb totes les escoles d'Esparreguera.


C. BM. Esparreguera Infantil Femení - Handbol Odena

Partit intens i dur on es van fallar molts gols, sobretot a la primera part, i la defensa va estar una mica lenta, fet que va provocar molts penals favorables a l'equip visitant.
La primera part va acabar amb un 3 a 7. A la segona va canviar una mica el panorama, la defensa i la porteria van estar més encertades i l'equip rival va tenir més dificultats per aconseguir gol, però el nostre atac continuava fallant, sobretot per les bones intervencions de la portera de l'Òdena, que va tenir una molt bona actuació. Resultat final 10 a 11, la remuntada no va ser possible i no vam poder celebrar l'aniversari de la Nerea V. amb una victòria.


Handbol BCN Sants - C.BM. Esparreguera Infantil Masculí

L'infantil masculí aconsegueix endur-se els dos punts en la seva visita a casa de l'Handbol BC Sants. El partit ha començat amb igualtat en el marcador, els nois dirigits per Carlos P. i Elsa P. aconseguien anar per davant en el marcador, però no ha estat fins el minut 15 que han començat a marcar diferències, guanyat de 4 gols. Resultat a la mitja part 11 - 14 i tot obert de cara a la segona.
A la represa, l'Esparreguera no ha sortit molt concentrat, i això ha provocat que l'equip rival s'apropès fins a un gol de diferència. Ha estat en aquest moment, quan l'equip esparreguerí ha tornat a agafar la iniciativa i amb una sòlida defensa i ràpids contraatacs ha tornat a agafar avantatge de 4 gols, que ja s'ha mantingut fins al final, acbant el partit amb un 21 - 25.


C. H. Martorell - C.BM. Esparreguera Cadet Masculí

Els nostres es presentaven a Martorell en quadre, amb només 7 jugadors, i havíem de recolzar l'equip amb 4 infantils.
Bon inici dels nois d'Esparreguera, que van aconseguir els primers avantatges en el marcador gràcies a l'encert dels porters i la sòlida defensa de la part central ( 5 - 9 ), només algunes errades en contraatacs, on la precipitació va fer que no s'aconseguir marcar i per tant agrandar l'avantatge en el marcador. L'equip local, de la mà de dos cadets més experiments va saber aprofitar les nostres errades i va arribar a empatar a 15 en finalitzar la primera part.
L'inici de la segona part va decantar el partit, on el Martorell, gràcies al seu llançament exterior i ràpides transicions van marxar en el marcador. L'equip no va abaixar els braços en cap moment i va estar donant la cara fins el final. Felicitar els nois per la feina feta i animar-los a continuar treballant.