dimarts, 8 de novembre del 2016

2 victòries, 1 empat i 2 derrotes (05/11/2016)

Primera jornada pels equips que disputen la Fase dintre del CEBLLOB i sort força desigual.

C.H. Sant Joan Despí - C. BM. Esparreguera Benjamí Mixt

El benjamins van ser els més matiners i van disputar el seu partit a Sant Joan Despí a les 9:00 del matí. Dues parts guanyades i dues perdudes van ser el resultat d'un partit força entretingut en el què es van poder veure jugades de gran mèrit per part dels jugadors i les jugadores del Club.

E.H. Montbui - C. BM. Esparreguera Aleví Mixt

L'aleví de Sergi Almagro no va poder guanyar a un equip físicament molt superior. De totes formes, els nostres jugadors van plantar cara i tot i la diferència física més que evident, van guanyar una part i a punt van estar de guanyar-ne una altre. Resultat final 10 a 6, però molt bones sensacions.

C. H. Vendrell -  C. BM. Esparreguera Infantil Femení

L'infantil femení dirigit per Sergi Gibert va tenir un plàcid partit en el seu desplaçament al Vendrell. El jove equip local no va poder fer res davant la bona defensa de l'equip Esparreguerí que ho va aprofitar per  marcar molts gols de contraatac, engreixant així el marcador final. Resultat final de 8 a 38 i a esperar el proper partit.

C. BM. Esparreguera Infantil Masculí - C.H. Martorell

Partit sense gaire història degut a la gran diferència de potencial entre els dos equips. Un, l'esparreguerí amb jugadors de 2n any molt treballats i què realment juguen molt bé, i l'altre, un Martorell en el militen jugadors de categoria inferior. Resultat final 42 - 9.

Vilanova Hipersimply - C.BM. Esparreguera Cadet

Desplaçament complicat dels nostres cadets, on, a més a més de visitar la pista d'un dels equips capdavanters del grup, viatjava amb només 7 jugadors.
Tot i el bon inici dels nostres, anotant el primer gol abans del primer minut de joc i aconseguint alguna clara ocasió de llançament, els locals van agafar la iniciativa en el marcador. A la mitja part s'arriba amb una sensació de plantar cara al rival, però amb una clara desavantatge en el marcador.
A la segona part, les constants pèrdues de pilota i els ràpids contraatacs rivals van acabar per establir el resultat final 42 - 10, massa diferència potser pel que es va poder veure a la pista durant bona part del partit.