dimarts, 12 d’abril del 2016

El derbi (09/04/2016)

Dissabte passat els 4 equips del club que estan a competició van disputar els seus partits amb sort força desigual. La jornada va estar marcada pel derbi que van disputar l'infantil mixt amb l'infantil masculí, una festa per l'handbol a Esparreguera que va tenir un final d'infart.


C. H. Sant Joan Despí "A" - C. BM. Esparreguera Benjamí

Un primer equip de Sant Joan Despí no va donar opcions a l'equip benjamí. Cal dir que el nostre equip tampoc disposava de tots els seus efectius i que també la diferència d'edat entre els dos equips era més que evident. Resultat 12 - 4 i a esperar al Sant Vicenç a la propera jornada, equip molt més assequible.


C. BM. Esparreguera Infantil Femení - Handbol Molins

Bon partit el que es va poder veure al pavelló municipal del Castell entre els dos equips, encara que l'handbol Molins va mostrar un nivell força superior. L'equip femení va tenir un joc força dinàmic i amb moltes ocasions per marcar, però el poc encert de cara a porteria (la portera del Molins va fer un molt bon paper) va fer que les nostres jugadores no pugessin igualar el matx en cap moment. Resultat final de 15 - 33 però contents de la feina feta per tot l'equip.


C.BM. Esparreguera Infantil Mixt - C. BM. Esparreguera Infantil Masculí

Partit molt igualat i amb molts nervis on les alternances al marcador van ser constants durant tot el partit. Només al darrer quart, l'equip masculí va agafar una avantatge de 3 gols que va saber rendibilitzar i que va suposar la victòria per un 17 a 18. Felicitar a tots els jugadors pel seu esforç i agrair-los els bons moments d'handbol que vam poder gaudir.